0

Doublestar Maximum DH05 155/65 R13 73H

Код товару: 357619

Наявність: немає на складі

1 345 грн


сума: грн.
Виробник :Doublestar
Модель :Maximum DH05
Ширина :155
Профіль :65
Діаметр :13
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :73 (365 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2022

Maximum DH05

Опис шини Doublestar DH05


Відмінною особливістю річної шини Doublestar DH05 є сфера застосування. Дана модель була спеціально розроблена для легкових автомобілів з електричною силовою установкою. Характеризується зниженим опором коченню, високим рівнем безпеки при несприятливих погодних умовах.

Висока енергоефективність

Оскільки модель розроблялася для електроавтомобілів, то не дивно, що основна увага китайських шинників було приділено забезпеченню мінімального опору коченню. Для цього було використано відразу кілька технічних рішень. Одне з них - зменшення ваги покришки. Її каркас повністю виготовлений із синтетичних матеріалів. Застосування прогресивних методів намотування кордов дозволило додатково зменшити вагу, одночасно з цим підвищити жорсткість каркаса і його стійкість до деформуючим впливам. В результаті не тільки знизилося опір коченню, а й покращилася керованість. Шина відрізняється швидкими і точними реакціями на дії водія. Це в значній мірі полегшує процес керування автомобілем.

Стійкість до аквапланування

Протекторний малюнок шини містить велику кількість елементів, в тій чи іншій мірі осушувальних пляма контакту. Ключову роль в цьому процесі відіграють поздовжні дренажні канавки, які накопичують воду, який спрямовується численними ламелями. Це забезпечує шині високу стійкість до аквапланування.

Основні особливості Doublestar DH05

- призначена для автомобілів з електричною силовою установкою;
- знижений опір коченню;
- підвищена стійкість до аквапланування

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі