0

Maxxis Presa Spike MA-SLW 195/75 R16C 107/105Q (под шип)

Код товару: 314199

Наявність: немає на складі

1 915 грн


сума: грн.
Виробник :Maxxis
Модель :Presa Spike MA-SLW
Ширина :195
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг) / 105 (925 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2018

Presa Spike MA-SLW

Опис шини Maxxis MA-SLW Presa Spike


Maxxis MA-SLW - одна з шин нового покоління, яка має хороші характеристики при їзді на будь-якому покритті, будь то сніг, сльота, бруд або ожеледь. Така універсальність досягається за рахунок використання в її складі термоеластічному гумової суміші з унікальним складом SILICA, що містить кремній. Завдяки цьому досягається чудове зчеплення з дорогою, що, відповідно, є гарантом безпечної їзди, а також еластичність, що дозволяє покришці не замерзати навіть при найнижчих температурах.

Відмінною особливістю цієї шини є її супертіхое рух, яке досягається завдяки спеціально спроектованому спрямованому малюнку протектора. Супертіхое воно ще й тому, що у цієї шини відсутня велика кількість канавок і ламелей, зате передбачені отвори для шипів. Індивідуальний жорсткий блок ж ще більше сприяє зчепленню з дорогою, завдяки чому автомобіль стає легкокерованими на будь-якій трасі. Тим часом, канавки коли відсутні геть - для кращої керованості на мокрій дорозі передбачені зубчасті канавки. Вони мінімізують ризик аквапланування.

Відмінні риси зимової шини Maxxis MA-SLW

- У шині Maxxis MA-SLW передбачені отвори для шипів.
- Для того щоб уникнути ковзання на мокрій дорозі , виробники зробили на шині спеціальні зубчасті канавки.
- Дана шина спроектована з застосуванням новітніх технологій. Так, склад протектора включає в себе унікальну гумову суміш зі складом SILICA, який містить кремній і збільшує еластичність шини. Таким чином, збільшується зчеплення з дорогою і ліквідується небезпека замерзання шини при низьких температурах.
- Малюнок протектора - спрямований, що сприяє хорошій керованості автомобілем. Крім того, разом із відсутністю великої кількості канавок і ламелей ця шина при їзді практично нечутний.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі