0

Lassa Impetus Revo 205/55 R16 91V

Код товару: 259896

Наявність: на складі 4 шт.

2 852 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Lassa
Модель :Impetus Revo
Ширина :205
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :91 (615 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Туреччина
Рік виготовлення шин :2023

Impetus Revo

Опис шини Lassa Impetus Revo


Шина Lassa Impetus Revo - це багатофункціональна, високопродуктивна літня шина, яка чудово справляється з будь-якими складностями на літній трасі. Ця шина проводитися на заводах Бріджстоун в Туреччині, що говорить про їх безспірному і високій якості.

Основна відмінність шини Lassa Impetus Revo є, відмінне поєднання керованості і рівня комфорту. Зменшення шуму при їзді автомобіля досягнуто шляхом оптимально підібраного розміру кроку асиметричного малюнка протектора. Вона має індекс навантаження 82-94. Максимальне навантаження на одну шину дорівнює від 475 до 670 кг.

Протектор має рисунок з великою кількістю оптимально розташованих елементів, за рахунок яких автомобілю надаються відмінні ходові якості. Внутрішня зона забезпечує поліпшення характеристик на мокрому дорожньому покритті, а зовнішня - на сухому. Спеціальні широкі канали і канавки швидко виводять воду з плями контакту, поліпшуючи захист від аквапланування. Ребра розташовані з боків зменшують шумовий ефект і надають автомобілю прекрасну стійкість і маневреність при проходженні поворотів. На зовнішній частині знаходяться жорсткі блоки, які роблять зворотний звязок максимально впевненою.

Lassa Impetus Revo виготовляється з інноваційного складу гумової суміші, яка дозволяє поліпшити зчіпні і тягові характеристики автомобіля. Цей склад також надає покришці підвищену зносостійкість і забезпечує рівномірне навантаження по всій поверхні, що додає їй стійкість до деформації при їзді на великих швидкостях.

Основні особливості шини Lassa Impetus Revo

- новий асиметричний малюнок протектора, який розроблений за допомогою програми гідродинамічного моделювання - забезпечує швидке відведення води із зони контакту;
- спеціальна суміш, що має в своєму складі кремній - збільшує термін служби;
- округлені краї блоків - зменшують турбулентність і знижують ризик аквапланування;
- похилі оптимізовані канали - знижують ризик аквапланування;
- оптимізована боковина - поглинає удари, робить їзду більш комфортною;
- безшовний нульовий шар - робить шину більш стійкою і стабільною при великих швидкостях;
- безстикової бортове кільце - надійне і плавне пересування.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі