0

Yokohama IceGUARD iG60 175/70 R13 82Q

Код товару: 336119

Наявність: немає на складі

1 453 грн


сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :IceGUARD iG60
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :

IceGUARD iG60

Опис шини Yokohama Ice Guard IG60


Зимова шина Yokohama Ice Guard IG60 застосовується на легкових автомобілях різних класів. Відрізняється від попередньої моделі більш високою ефективністю при уповільненні на мокрому і зледенілому покритті, поліпшеним акустичним комфортом і паливною економічністю.

Асиметричний протектор з функціональними ділянками

Протекторний малюнок шини відрізняється асиметричним дизайном і наявністю декількох функціональних ділянок . Одним з них є укрупненное поздовжнє ребро, розташоване ближче до внутрішньої сторони. Цей елемент забезпечує зчіпні властивості і їх стабільність при прямолінійному русі. Прорізані в ребрі 3D-ламелі за рахунок свого розташування під різними кутами формують яскраво виражений ефект кромки у всіх напрямках.

Два поздовжніх ребра ближче до зовнішньої плечової зони складені з великих блоків. Сформовані ними зчіпні кромки забезпечують високе тягове зусилля не сніг. Розташовані між блоками канавки зигзагоподібної форми додатково покращують ефективність роботи протектора при уповільненні на мокрому покритті.

Ламелі Quattro Pyramid Dimple

Протектор шини характеризується вкрай щільним розташуванням ламелей. Підвищити їх чисельність вдалося за рахунок оригінальної пірамідальної форми стінок прорізів. Вони забезпечують відкриття ламелей на великий кут, збільшуючи висоту утворених ними зчіпних крайок. При цьому досягається надійна фіксація прорізів у відкритому положенні під впливом зовнішнього навантаження, а у блоків, в яких вони прорізані, обмежується рухливість у всіх напрямках. В результаті на зледенілому покритті досягається не тільки надійне, але і дуже стабільне зчеплення, який поєднується з швидкими і точними реакціями автомобіля на дії водія.

Канавки Double Microgroove

Крім 3D-ламелей протектор шини містить канавки Double Microgroove. Ці елементи додатково підсилюють зчіпні властивості на зледенілому і мокрому покритті, підсушуючи пляма контакту.

«Гігроскопічний» компаунд

Бігова частина протектора виготовлена з оновленою гумової суміші. У порівнянні з компаундом попередньої моделі вона має ще більш яскраво виражену здатність поглинати вологу з дорожньою поверхнею. Структура гумової суміші містить більшу кількість мікропор, а в її складі зявився поглинає білий гель. Це дозволяє протектору ефективно захоплювати і утримувати воду, підсушуючи тим самим пляму контакту, забезпечуючи краще зчеплення з слизьким покриттям. Крім того, до складу компаунда і раніше входить масло з апельсинової шкірки. Цей компонент, поряд зі спеціальними полімерами, підсилює міцність протектора на розрив і розтягнення. В результаті забезпечується найкраща зносостійкість.

Основні особливості Yokohama Ice Guard IG60

- асиметричний протектор з функціональними ділянками;
- кілька видів прорізів покращують зчеплення на слизькому покритті;
- спеціальна гумова суміш з яскраво вираженою здатністю вбирати вологу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі