0

Yokohama IceGUARD G075 245/70 R16 107Q

Код товару: 311910

Наявність: на складі 4 шт.

6 144 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :IceGUARD G075
Ширина :245
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2023

IceGUARD G075

Опис шини Yokohama Ice Guard SUV G075


Зимова шина Yokohama Ice Guard SUV G075 розроблялася для заміни Geolandar I / TS, популярної моделі, яка володіла деякими недоліками. Найбільш істотним з них були зчіпні властивості, значно поліпшеними в новинку. Застосування новітніх технологій та матеріалів дозволило їй перевершити попередницю і по більшості інших ходових якостей.

Універсальні дренажні канавки

Неабиякою мірою поліпшити зчеплення на зимових покриттях вдалося за рахунок багатофункціональності канавок, що пролягають між блоками і ребрами протектора. Крім дренажу ці елементи виконують і інші функції. Зокрема, поздовжні канавки зигзагоподібної форми, забезпечуючи пляма контакту додатковими крайками, покращують зчеплення на обледенілій поверхні. Крім того, такий дизайн в місцях їх перетину дозволяє протектору краще чіплятися за засніжене покриття, завдяки можливості захоплювати і утримувати сніг.

Висока точність управління

Ще однією перевагою перед попередньою моделлю є підвищена точність управління. Цей параметр вдалося поліпшити також за рахунок особливостей в дизайні біговій частини протектора. За його центру пролягає широке нерозривне ребро, стійке до деформації, як і плечові блоки. Ці елементи забезпечують більш швидку передачу на несучі елементи каркаса поперечних сил прискорення. В результаті шина практично блискавично реагує на дії водія, надаючи процесу керування автомобілем точність і прозору зворотний звязок.

Ламелі в усіх зонах протектора

У порівнянні з попередньою моделлю була істотно підвищена щільність ламелізаціі. Мініатюрні прорізи розташовуються в декількох міліметрах один від одного, як і утворені ними кромки зчеплення. Це стало можливим, завдяки 3D-конструкції ламелей. Такий дизайн перешкоджає їх закриття під впливом ваги автомобіля, а крім того, обмежує рухливість блоків, що позитивно позначається на керованості і маневреності на різних типах покриття.

Оптимізована гумова суміш

Велика частина зчіпних властивостей на льоду забезпечується не дизайном протекторного малюнка, а деякі властивості гумової суміші. До її складу входять компоненти, що дозволяють шині вбирати вологу з обледенілій поверхні. Таке «підсушування» плями контакту забезпечує 100-відсоткове використання всіх можливостей біговій частини протектора. Крім того, до складу компаунда входять спеціальні полімери. З їх допомогою шина буквально прилипає до зледенілому покриттю, максимально щільно облягаючи навіть самі незначні нерівності. Дана властивість зберігається навіть при дуже низьких температурах зовнішнього середовища. Оцінити ефективність, по суті, нового компаунда можна за результатами тестів. У порівнянні з попередницею дана модель демонструє на чверть меншу протяжність гальмівного шляху на льоду.

Основні особливості Yokohama Ice Guard SUV G075

- універсальні канавки за рахунок своєї зиґзаґоподібної форми забезпечують не тільки більш ефективний дренаж і очистку плями контакту від суміші води і снігу, а й поліпшує зчеплення на снігу;
- підвищена точність управління завдяки жорсткості плечових блоків і нерозривного широкого поздовжнього ребра в центрі;
- висока щільність ламелізаціі забезпечується тривимірної конструкцією прорізів, що фіксує їх у відкритому положенні при контакті з дорогою і обмежує рухливість блоків;
- компаунд, що всмоктує воду з дорожньої поверхні та еластичний при дуже низьких температурах

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі