0

Pirelli Ice Zero 215/60 R16 99T XL (шип)

Код товару: 271458

Наявність: немає на складі

4 201 грн


сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :Ice Zero
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

Ice Zero

Опис шини Pirelli Winter Ice Zero


Зимова шипована шина Pirelli Winter Ice Zero є однією з останніх новинок найвідомішого у всьому світі італійського шинного гіганта. Основна її цільова аудиторія - власники потужних легкових автомобілів різного класу, в тому числі кросоверів і важких позашляховиків. Оскільки шина орієнтована в основному на преміум-сегмент, то не дивно, що в її конструкції були застосовані всі новітні технології, наявні в розпорядженні Pirelli.

Шип з подвійним сердечником

Одним з найпомітніших нововведень стала технологія Pirelli Dual Stud. Являє собою шип складовою конструкції, основною особливістю якого є наявність подовженого сердечника. Це дозволило створити додаткові гострі грані, завдяки чому вдалося домогтися значного підвищення зчіпних властивостей при русі по обмерзлих типам покриття. При цьому сердечник виготовлений з карбіду вольфраму, що зробило його надзвичайно міцним, легко витримує будь-які навантаження протягом всього терміну експлуатації шини. Ще однією конструктивною особливістю шипа з подвійним сердечником є плоска поверхня внутрішньої вольфрамової ставки. За рахунок цього вдалося істотно знизити його знос, забезпечивши тим самим збереження зчіпних властивостей на льоду на початковому рівні аж до повного зносу протектора.

Максимальне зчеплення на засніженій дорозі

Італійські шинники вважали за краще не відмовлятися від перевіреного часом V-образного дизайну протекторного малюнка, який володіє чудовими характеристиками на дорожньому покритті з дуже низьким коефіцієнтом зчеплення. У цьому вони виявилися не самотні, оскільки подібна схема розташування елементів протектора використовується практично всіма провідними шинними виробниками. Але на відміну від більшості з них італійські шинні інженери знайшли можливості для істотного поліпшення його ефективності.

Перш за все, вони відмовилися від класичного розподілу протекторного малюнка на поздовжні ребра. Замість цього, вони поділили протектор на окремі функціональні зони, наділивши кожну з них певними функціональними можливостями. Всі таких зон на протекторі Winter Ice Zero налічується дві - центральна частина і плечові зони.

Центральна частина протектора шини Pirelli Winter Ice Zero складається з безлічі масивних блоків складної багатокутної форми. Великі розміри роблю їх дуже жорсткими, що в поєднанні з напрямком розташування їх кромок дозволяє шині демонструвати відмінну курсову стійкість, особливо при русі на високій швидкості по слизьких дорогах. Крім цього, блоки центральній частині протектора формують безліч гострих кромок зчеплення, дозволяючи динамічно прискорюватися на снігу.

Плечові зони протектора мають класичну конструкцію. Вони являють собою два ряди блоків, розташованих під прямим кутом відносно напрямку руху. В даний час тільки така конструкція гарантовано забезпечує максимальну ефективність гальмування не тільки на снігу, а й на будь-який інший поверхні з низьким коефіцієнтом зчеплення. Крім того, наявність такої кількості перпендикулярно розташованих крайок зчеплення в цій частині протектора дозволяє шині впевнено пересуватися по глибокому снігу.

Багатофункціональна дренажна система

Дренажна система Pirelli Winter Ice Zero є одним з найважливіших компонентів, що забезпечила даній шині цілий ряд переваг. При зіткненні з поверхнею засніженого дорожнього полотна численні дренажні канавки за рахунок свого великого обсягу дозволяють протектору утримувати значну кількість снігу, що робить зчеплення ще більш надійним.

Крім цього, наявність великої кількості обємних дренажних каналів, розташованих в різних напрямках, забезпечує підвищену опірність шини аквапланування і слешпленнінгу. Ця особливість робить процес управління автомобілем в несприятливих дорожніх умовах значно більш безпечним.

Збільшена кількість ламелей нової італійської шини від Піреллі

На відміну від попередніх моделей, Pirelli Winter Ice Zero оснащена збільшеним на 20% кількістю ламелей. Ці спеціальні протекторні елементи в процесі руху формують безліч додаткових гострих граней. Завдяки цьому, новинка італійської шинної індустрії демонструє відмінне зчеплення на снігу. При цьому хвилеподібні стіни ламелей в момент зіткнення з поверхнею дорожнього полотна щільно змикаються між собою. В результаті протекторний блок стає значно жорсткіше, завдяки чому поліпшуються характеристики керованості на сухому асфальті.

Модифікована гумова суміш Ice Zero

Ще одним нововведенням в конструкції Winter Ice Zero стала гумова суміш. Завдяки появі в її складі нових компонентів, а також застосування нових технологій приготування італійським шинникам вдалося створити більш міцні міжмолекулярні звязки. На практиці це виражається в сталість характеристик у дуже широкому температурному діапазоні. Простіше кажучи, шина на морозі залишається такою ж еластичною, як і при плюсовій температурі. Крім того, гумова суміш відрізняється підвищеною опірністю до високотемпературного впливу.

Основні особливості шини Pirelli Winter Ice Zero

- шина була спеціально створена для потужних легкових автомобілів, що експлуатуються в суворих зимових умовах;
- технологія Dual Stud забезпечує чудове зчеплення на льоду протягом всього терміну експлуатації шини;
- відмінні зчіпні властивості на снігу, завдяки безлічі гострих граней, сформованих численними блоками і ламелями, розташованими на їх поверхні;
- гумова суміш, завдяки новим компонентам і технології приготування, відрізняється дуже стабільними характеристиками, які не змінюються в дуже широкому діапазоні температур.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі