0

Pirelli Ice Zero FR 195/65 R15 95T XL

Код товару: 275958

Наявність: немає на складі

1 878 грн


сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :Ice Zero FR
Ширина :195
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2021

Ice Zero FR

Опис шини Pirelli Winter Ice Zero Friction


Зимова шина Pirelli Winter Ice Zero Friction була анонсована італійським виробником зовсім недавно. Вона позиціонується їм, як універсальна модель, придатна для установки на будь-які сучасні легкові автомобілі та забезпечує дуже високий рівень безпеки в умовах суворих зим в країнах Північної Європи та Росії. Будучи новинкою, ця шина містить у своїй конструкції багаторічний досвід успішної діяльності італійської компанії в даній області.

Протектор зі збільшеною кількістю блоків

На відміну від більшості попередніх нешипованних моделей, ця шина має протектор з симетричним дизайном. Ще однією його особливістю є збільшена кількість окремих блоків, найменші з яких розташовуються в центральній частині. Завдяки цьому шина демонструє відмінні зчіпні характеристики на снігу.

Кілька тисяч тривимірних ламелей

При розробці шини Pirelli Winter Ice Zero Friction широко застосовувалися технічні рішення, раніше добре зарекомендували себе на попередніх моделях італійської компанії. Одним з них є 3D-ламелі, кількома тисячами яких її протектор буквально поцяткований. Збільшити їх кількість без шкоди вдалося за рахунок тривимірної будови їх стінок, завдяки якому при контакті з дорогою обмежується поперечна і поздовжня рухливість блоку. Даний ефект був додатково посилений за рахунок здатності прорізаних в них ламелей блокуватися між собою. В результаті ці мініатюрні елементи за рахунок численності утворених ними граней покращують зчеплення на льоду, повністю нівелюючи відсутність шипів, а крім того - покращують керованість і стабільність зчіпних властивостей.

Покращений відведення води і снігу від плями контакту

Використання протектора зі збільшеною кількістю окремих блоків дозволило італійським шинникам оснастити його більш ніж розвиненою дренажною системою. Крім великої кількості входять до її складу канавок вона відрізняється їх розташуванням. Значна їх частина має суттєвий нахил, а крім того, збільшується в напрямку до країв протектора ширину. Сукупність таких особливостей в дизайні дренажної системи дуже помітно збільшують її продуктивність, а також надають їй здатність справлятися з відведенням від плями контакту не тільки води, але і куди більш важких мас талого снігу. Кінцевим результатом цього технічного рішення є дуже надійні і стабільні зчіпні властивості на мокрих і покритих сніжної шугой дорогах.

Оптимізована форма профілю протектора

Значна частина вигідних відмінностей даної моделі забезпечується за рахунок непомітних оку конструктивних особливостей. Одним з них є оптимізована форма профілю протектора. Вона не тільки максимально збільшує розміри плями контакту, надаючи одночасно з цим йому практично квадратну конфігурацію, але і зберігає його геометричні показники при маневруванні і проходженні поворотів. Найбільш вагомою перевагою даного рішення є стабільність зчіпних характеристик в будь-яких умовах. Крім того, квадратна форма плями контакту збільшує тривалість терміну служби протектора за рахунок оптимального розподілу навантаження, що мінімізує ризики виникнення і розвитку передчасного зносу.

Широкий температурний діапазон гумової суміші

Велика частина зчіпних характеристик, демонстрованих цієї шини, забезпечується за рахунок фізико-хімічних властивостей гумової суміші її протектора. Її склад був розроблений на основі досвіду, отриманого італійським виробником протягом десятиліть участі, як в авто, так і мотоспорт. Одним з результатів його використання став дуже широкий температурний діапазон компаунда. Він здатний зберігати еластичність на оптимальному рівні незалежно від погодних особливостей і характеристик дорожнього полотна. В основному це заслуга спеціальних полімерних зєднань, які забезпечують міцність молекулярних звязків між усіма речовинами, що входять до складу компаунда. Це дозволяє шині зберігати дуже високий рівень безпеки за будь-яких несприятливих умовах.

Основні особливості шини Pirelli Winter Ice Zero Friction

- шина була розроблена спеціально для країн Північної Європи та Росії;
- хороше зчеплення на снігу забезпечується збільшеною кількістю протекторних блоків;
- відмінна курсова стійкість, знижений опір коченню і рівень шуму, завдяки ромбовидної формі блоків в центральній частині протектора;
- відмінна стійкість в поворотах, висока ефективність при гальмуванні забезпечується поперечним розташуванням і великою шириною протекторних блоків в плечових зонах;
- кілька тисяч тривимірних взаімоблокірующіхся ламелей покращує зчіпні характеристики на битій снігу і льоду, а також керованість на очищених асфальтованих покриттях;
- численні дренажні канавки розташовані під кутом, проти руху зі зростаючою у напрямку до країв протектора шириною, що покращує їх пропускну здатність навіть при відведенні від плями контакту великовагових мас талого снігу;
- квадратна форма і значні розміри плями контакту, що зберігаються незмінними при маневруванні завдяки оптимізованої формі профілю протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі