0

Kumho I'zen rv KC15 265/70 R16 112H

Код товару: 259880

Наявність: немає на складі

2 438 грн


сума: грн.
Виробник :Kumho
Модель :I'zen rv KC15
Ширина :265
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2020

I'zen rv KC15

Опис шини Marshal I Zen RV KC15


Зимова нешипована легкова шина Marshal IZen RV KC15 зобовязана своїй появі популярность однойменної моделі від південнокорейської Kumho, точною копією якої вона є. Розгромна замовна стаття ще в 2008 році шина виявилася настільки вдалою, що вона продовжує випускати і сьогодні, хоча і під іншим брендом, що належить нині південнокорейському шинному гіганту.

Як і оригінальна версія, дана модель як і раніше призначена для самого широкого спектра сучасних позашляховиків, кросоверів і інших легкових автомобілів підвищеної прохідності. Прекрасна застосовність забезпечується за рахунок великого розмірного ряду, до складу якого входить декілька десятків типорозмірів для коліс з посадковим діаметром від 16 до 19 дюймів.

Чудові тягово-зчіпні властивості в поздовжньому напрямку

Багато в чому відмінна продуктивність на будь-яких зимових покриттях забезпечується оригінальним асиметричним направленим малюнком протектора. При цьому його дизайн не можна назвати агресивним, ніж «грішать» сьогодні більшість іменитих брендів. Його ключовою особливістю є наявність великої кількості дуже протяжних крайок зчеплення, розташованих переважно поперечно відносно напрямку руху. Ця конструктивна відмінність дозволяє шині демонструвати чудові тягово-зчіпні властивості під час прискорення і уповільнення.

Відмінна курсова стійкість

З інших достоїнств даної моделі необхідно відзначити відмінну курсову стійкість. Вона досягається за рахунок 5-реберної схеми розташування всіх протекторних елементів. При цьому всі поздовжні ребра, за рахунок своїх конструктивних особливостей, так чи інакше, мають високу деформационной стійкістю. Це дозволяє шині демонструвати стійке положення до бічних ковзань.

Збільшена щільність ламелізаціі

Оскільки ця шина позбавлена шипів, то їх відсутність було компенсовано суттєвим збільшенням зчіпних крайок. Їх переважна частина формується не за рахунок окремих протекторних блоків, як це могло б здатися на перший погляд, а завдяки численним хвилеподібним ламелей. Дані елементи при зіткненні з поверхнею обмерзлій або засніженій дороги утворюють незліченну кількість додаткових крайок зчеплення. Їх гострі грані легко проникають крізь водяну плівку на поверхні льоду, що дозволяє шині впевнено почувати себе навіть на такому слизькому покритті.

Прекрасна керованість на асфальті

Незважаючи на те, що Marshal I Zen RV KC15 призначена для експлуатації на зимових дорогах, при її розробці чимало уваги було приділено забезпеченню максимальних зчіпних властивостей на очищеному від снігу і льоду асфальті. Непросте завдання частково вдалося вирішити збільшенням розмірів протекторних блоків. Однак основну «лепту боротьби» внесли вище згадані ламелі, вірніше хвилеподібна форма їх стінок. Вона дозволяє їм більш щільно фіксуватися між собою при розкритті ламелей, що, в свою чергу, призводить до значного підвищення жорсткості блоків, а, отже, і до істотного поліпшення керованості на асфальті.

Оптимізована гумова суміш

Значна частина достоїнств даної моделі забезпечується не тільки особливостями дизайну асиметричного протекторного малюнка, але і фізичними властивостями гумової суміші протектора. Включення в її склад сучасних полімерних зєднань, а також високодисперсних кремнийсодержащих компонентів дозволило значно поліпшити більшість основних експлуатаційних якостей шини. Перш за все, це зчеплення на мокрій і засніженій дорозі, яке, завдяки гумової суміші стало дуже надійним. Також не можна не відзначити цілий ряд інших характеристик, починаючи від опору кочення і закінчуючи стійкістю до проколів, порізів, абразивного і нерівномірного зносу.

Ще одним важливим достоїнством, яке було досягнуто за рахунок гумової суміші, є еластичність. Протектор не стає «дубовим» навіть при дуже низьких температурах, що надає йому відмінні зчіпні властивості навіть при найнесприятливіших умовах зовнішнього середовища.

Основні особливості шини Marshal I Zen RV KC15

- шина не є модифікацією моделі для звичайних легкових автомобілів, а була спеціально розроблена для позашляховиків і кросоверів;
- асиметричний спрямований рисунок протектора за рахунок свого оригінального дизайну відрізняється чудовою продуктивністю на будь-яких зимових дорогах;
- 5-Реброва схема розташування протекторних елементів дозволяє шині зберігати прекрасну стабільність незалежно від характеристик дорожнього полотна;
- відмінне зчеплення навіть на голому льоду досягається за рахунок безлічі зчіпних крайок, утворених численними ламелями;
- прекрасні тягово-зчіпні властивості в поздовжньому напрямку забезпечується великою кількістю дуже довгих поперечних крайок зчеплення, що формуються протекторними ими блоками.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі