0

Laufenn i FIT ICE LW71 175/65 R14 86T XL (под шип)

Код товару: 281363

Наявність: немає на складі

2 051 грн


сума: грн.
Виробник :Laufenn
Модель :i FIT ICE LW71
Ширина :175
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :86 (530 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :2021

i FIT ICE LW71

Опис шини Laufenn i-Fit Ice LW71


При створенні зимової шини Laufenn i-Fit Ice LW71 враховувалися непрості дорожні умови Скандинавії і Росії. Завдяки цьому, дана модель характеризується відмінною продуктивністю на будь-яких засніжених і зледенілих покриттях. Крім того, застосування сучасних технологій дозволило істотно підвищити довговічність і надійність шини.

В значній мірі висока продуктивність даної моделі на битій снігу і льоду забезпечується за рахунок ламелей. Вони тривимірні, тобто їх стінки містять численні виступи. Завдяки цьому ламелі при контакті з дорожньою поверхнею залишаються відкритими. При цьому жорсткість блоків зберігається на високому рівні. В результаті при русі по укоченому снігу або льоду забезпечується не тільки зчеплення, але і хороша керованість.

Ще однією характерною особливістю протектора цієї шини є дизайн центрального поздовжнього ребра. Воно містить численні кромки в формі іклів. Дане рішення дозволило істотно поліпшити зчіпні властивості при поздовжніх прискорень.

При необхідності протектор цієї моделі можна оснастити шипами. При цьому виробник не тільки передбачив місця для установки, але і забезпечив умови для максимально ефективної роботи цих сталевих елементів. Зона навколо шипів має численні виступи, які подрібнюють і відводять утворюється при контакті з дорогою крижану крихту.

Основні особливості шин Laufenn i-Fit Ice LW71

- тривимірні ламелі утворюють численні кромки хвилеподібною форми, що підвищують зчіпні властивості на слизьких від снігу і льоду поверхнях;
- центральне поздовжнє ребро з крайками в формі іклів покращує продуктивність шини при розгоні і гальмуванні;
- місця установки шипів з зонами, измельчающими і відводять крижану крихту.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі