0

Headway HW505 235/55 R19 105V XL

Код товару: 273741

Наявність: на складі 18 шт.

3 641 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Headway
Модель :HW505
Ширина :235
Профіль :55
Діаметр :19
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :105 (925 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2024

HW505

Опис шини Headway HW505


Зимова нешипована шина Headway HW505 є однією з останніх розробок відомого китайського виробника. Новинка шинної індустрії Піднебесної призначена для самого широкого спектра сучасних легкових автомобілів і кросоверів. Прекрасна застосовність забезпечується за рахунок великої кількості типорозмірів. З інших особливостей даної моделі варто відзначити відсутність шипів, яке компенсується збільшеною кількістю зчіпних крайок, а також традиційне для китайської шинної продукції дуже привабливе співвідношення ціни і якості.

Оптимізований протекторний малюнок

Однією з відмінних рис моделі Headway HW505 є V-подібний симетричний направлений малюнок протектора, розроблений за допомогою зарубіжних партнерів. Він має цілий ряд характерних відмінностей. Перш за все, це зменшене до чотирьох кількість поздовжніх ребер. Дане рішення дозволило поліпшити цілий ряд важливих характеристик - курсову стійкість, оперативність управління, а також опір кочення.

При цьому кожне з поздовжніх ребер містить значну кількість зчіпних крайок. Вони утворені не тільки численними блоками, але і хрестоподібними ламелями, які розташовані переважно поперечно відносно напрямку руху. В результаті вдалося максимально поліпшити тягово-зчіпні властивості в поздовжньому напрямку.

Багатофункціональна дренажна система

Оскільки дана модель призначена для експлуатації в зимовий час, то її дренажній системі необхідно виконувати відразу кілька завдань. Крім відведення води і талого снігу з плями контакту вона забезпечує підвищене зчеплення на снігу за рахунок наявності в плечових зонах спеціальних хрестоподібних канавок. У процесі руху вони буквально захоплюють сніг, а потім ущільнюють його, що дозволяє значно поліпшити зчіпні властивості на засніжених покриттях.

Основні особливості шини Headway HW505

- симетричний спрямований протекторний малюнок забезпечує відмінні тягово-зчіпні властивості на будь-якому зимовому покритті;
- V-подібне розташування протекторних елементів покращує курсову стійкість і ефективність гальмування, особливо на слизьких дорогах;
- прекрасне зчеплення на снігу і льоду завдяки великій кількості крайок, сформованих численними блоками і ламелями ;
- великі розміри плями контакту завдяки зменшеному до чотирьох кількості поздовжніх ребер.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі