0

Sumitomo HTRZ 2 215/45 ZR17 87W

Код товару: 260646

Наявність: немає на складі

2 386 грн


сума: грн.
Виробник :Sumitomo
Модель :HTRZ 2
Ширина :215
Профіль :45
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :87 (545 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :

HTRZ 2

Опис шини Sumitomo HTRZ 2


Літня легкова шина Sumitomo HTRZ 2, що випускається всесвітньо відомим японським виробником, відноситься до категорії високопродуктивних дощових шин і призначена виключно для потужних спортивних седанів і купе.

Симетричний направлений V-подібний рисунок протектора відрізняється дуже агресивним зовнішнім виглядом. Дана шина відрізняється феноменальною стійкістю до аквапланування, яка забезпечується великою кількістю діагональних канавок серповидної форми. Для додаткового підвищення ефективності відведення води з плями контакту ці канавки мають серповидную форму, що сприяє посиленню циркуляції води по всій площі контакту шини Sumitomo HTRZ 2, що дозволило досягти чудових показників керованості навіть на дуже мокрій дорозі. Освічені діагональними канавками блоки протектора забезпечили шині відмінне зчеплення при проходженні поворотів, а також поліпшили стійкість шини до нерівномірного зносу, що приводить до скорочення терміну служби.

Відмінною рисою даної шини є низький рівень шуму, що не характерно для даної категорії шин. Це вдалося досягти за допомогою розміщення елементів протектора з нерівномірним кроком.

Також слід зазначити дуже широкі плечові зони, що гарантують стабільне і надійне поведінку при проходженні поворотів, а їх закруглений профіль ефективно протистоїть виникають внаслідок бічних прискорень деформації шини, яка є причиною появи нерівномірного зносу.

Основні особливості шини Sumitomo HTRZ 2

- Унікальний склад гумової суміші, що включає в себе вуглецеві зєднання і силіку, забезпечує чудове зчеплення навіть з дуже слизьким покриттям;
- Велика ширина і жорстка конструкція плечових зон забезпечують прекрасне зчеплення і передбачувана поведінка при проходженні поворотів, а також знижують вірогідність виникнення нерівномірного зносу;
- Багатошарова конструкція каркаса в поєднанні зі сталевим кордом забезпечили шині міцність, еластичність, а також рівномірний розподіл навантаження по всій площі контакт а.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі