0

Hifly HF201 155/65 R13 73T

Код товару: 312050

Наявність: немає на складі

1 216 грн


сума: грн.
Виробник :Hifly
Модель :HF201
Ширина :155
Профіль :65
Діаметр :13
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :73 (365 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2022

HF201

Опис шини Hifly HF201


Випускаються одним з шанованих у всьому світі виробників літні легкові шини Hifly HF201, безумовно, за рахунок прекрасного набору споживчих характеристик, а також завдяки прекрасному співвідношенню ціни і якості, мало в чому поступаються шинам від більш відомих світових брендів.

Існуюча в безлічі різних типорозмірів, включаючи найпопулярніші, дана шина може бути використана на величезній кількості моделей легкових автомобілів компактного класу.

Дизайн ненаправленного симетричного малюнка протектора шини відрізняється детальної пропрацьованністю. Малюнок протектора містить всі риси, що дозволяють впевнено зарахувати цю шину до нового покоління. Про це говорить наявність в самому центрі протектора поздовжнього ребра, що має жорстку і цільну конструкцію. Багато в чому завдяки жорсткості центрального ребра, шина в русі демонструє видатні для даної цінової категорії показники курсової стійкості і оперативності реакцій на поворот керма, а також істотно знижений опір кочення.

Два розташованих по сусідству поздовжніх ребра, також мають ряд конструктивних особливостей. Перш за все, ці ребра як би складаються з двох частин, внутрішня з яких має жорстку конструкцію, на зразок центрального ребра. Зовнішня ж частина складається з безлічі окремих блоків оригінальної форми, віддалених один від одного на мінімальній відстані. Таке, без перебільшення, оригінальне рішення багато в чому дозволило забезпечити шині Hilfy HF201 феноменальну збалансованість зчеплення з ефективністю розгону і гальмування.

Також слід зазначити і посилені плечові зони протектора з округленим профілем, що дозволяють впевнено проходити повороти навіть на великій швидкості без ризику виникнення нерівномірного зносу.

Основні особливості шини Hilfy HF201

- прекрасне зчеплення, що на сухий, що на мокрій дорозі, завдяки високій ефективності малюнка протектора;
- чудова курсова стійкість в поєднанні з оперативністю управління додає стабільності і надійності при русі на високій швидкості;
- чудове з безпеки і надійності проходження поворотів забезпечується посиленою конструкцією плечових зон.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі