0

Nokian Hakkapeliitta 9 215/60 R16 99T XL (шип)

Код товару: 288547

Наявність: немає на складі

3 314 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :Hakkapeliitta 9
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

Hakkapeliitta 9

Опис шини Nokian Hakkapeliitta 9


Nokian Hakkapeliitta 9 - зимова шина для легкових автомобілів, яка має цілу низку інноваційних технологій, серед яких на першому місці її ошиповка.

Гібридна система шиповки

Інженерами компанії було використано кілька різновидів шипів, частина яких розміщена в центральній зоні, а друга - в плечовий. Саме відмінності в шипах дозволили оптимізувати поздовжні і поперечні зусилля при різних кліматичних умовах. Це знайшло своє вираження в збереженні керованості автомобілем навіть в екстремальних умовах.

Eco Stud 9

Для зниження впливу шипами на саму шину була застосована вдосконалена технологія Eco Stud 9, яка полягає в розташуванні під кожним шипом (а їх тут 190) повітряної подушки. Крім того, наявність скошених граней серцевини кожного шипа дозволяє оптимізувати навантаження на нього, що позитивно позначається і на загальному впливі на шину. Таким чином, досягається тривалий термін служби шипування з мінімальною втратою її елементів в процесі експлуатації.

Green Elasto Proof

Фінські розробники поліпшили і склад гумової суміші, в яку, крім силики, масла ріпаку та натурального каучуку входить ще й спеціальна добавка Green Elasto Proof. Цей компонент відповідає за властивості еластичності шини при різних температурних режимах, «підлаштовуючи» компаунд і забезпечуючи збереження зчіпних властивостей на будь-якому покритті.

Протектор V-образного типу

Наявність такого протектора у поєднанні з системою дренажу, представленої різними ламелями, канавками і каналами, забезпечує швидке самоочищення і збереження керованості транспортним засобом при будь-яких умовах.

Основні особливості Nokian Hakkapeliitta 9

- інноваційна система шипування, представлена кількома видами шипів;
- поліпшені властивості поздовжнього і поперечного зчеплення;
- ефективна дренажна система;
- покращений компаунд, оптимізує під конкретні умови температурних режимів.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі