0

Nokian Hakkapeliitta 7 235/55 R17 103T XL (шип)

Код товару: 266038

Наявність: немає на складі

4 989 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :Hakkapeliitta 7
Ширина :235
Профіль :55
Діаметр :17
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :103 (875 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Рік виготовлення шин :

Hakkapeliitta 7

Опис шини Nokian Hakkapeliitta 7


Nokian Hakkapeliitta 7 - новітня розробка інженерів з Фінляндії. Суперсучасні малошумні шини від Nokian - остання революція в області шіностроенія.

Наступні показники зробили шину Нокиан кращої в своєму класі:
- кращі показники зчеплення на будь-якій зимовій поверхні;
- неймовірний комфорт при їзді;
- абсолютно безшумна шина.

За результатами тесту журналу «За кермом» Nokian Hakkapeliitta 7 посіла перше місце в рейтингу шин з розміром 205/55 R16, абсолютно перевершивши в показниках свою попередницю - Nokian Hakkapeliitta 5.

Унікальні характеристики на суворої зимовій дорозі і високий рівень комфорту при їзді на шині Nokian Hakkapeliitta 7 - заслуга фінських інженерів Nokian. У шині використана новітня технологія повітряних амортизаторів з шипами нового типу -

Нова зимова шипована шина Nokian Hakkapeliitta 7 обєднала в собі унікальні зимові характеристики і високий рівень комфорту під час їзди. Повітряні амортизатори з шипами абсолютно нового типу являють собою інновацію, що отримала назву «Повітряний кіготь» (Air Claw).

Детальніше про інновації Nokian Hakkapeliitta 7



- Багато власників шини Nokian Hakkapeliita постійно скаржилися на жахливий шум при їзді. Новітня розробка повітряних амортизаторів дозволила зробити шиповані шини тихіше: в протектора перед шипом було зроблено отвір в формі краплі, що служить повітряним амортизатором. Таким чином при зіткненні шини з дорогою амортизатор дозволяє помякшити удар шипа і вібрацію. Така ж ідея використана при створенні спортивних кросівок.

- Шипи нового покоління, встановлені на Nokian Hakkapeliitta 7, виконані у вигляді шестигранного якірного шипа, що забезпечує додаткову опору при нахилах і опорах. За рахунок цього значно покращився поперечне зчеплення, якість зчеплення при розгоні та гальмуванні. При бічному ковзанні на Hakkapeliitta 7 допомагають скошені кути ромба.

- Нокіановская технологія «Ведмежі кігті" на шині Nokian Hakkapeliitta 7 дозволяє поліпшувати зчеплення, за рахунок утримування шипа в вертикальному положенні під час гальмування.

- Система Eco Stud дозволяє помякшувати шум і збільшити зносостійкість шипа.

- Стабільність поведінки і точність управління викликані новим дизайном протектора.

- Суміш гуми на базі кріосилана дозволила зєднати натуральний каучук, силікон і рапсове масло, що дозволила значно поліпшити зчеплення шини в суворих зимових умовах, зчеплення на мокрій поверхні.

- Протектор став жорсткіше за рахунок використання 3D-ламелювання. Що сильно вплинуло на рух на сухому дорожньому полотні.

- Спеціальний індекс швидкості H (до 210 км / год), розроблений спеціально для автомобілів Porsche.

- Презентація автомобільної шини Nokian Hakkapeliitta в 48 типорозмірах.

- Інфо-ділянка на шині, що дозволяє перевірити знос шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі