0

Nokian Hakkapeliitta 5 225/50 R17 94T Flat Run (шип)

Код товару: 314838

Наявність: немає на складі

3 361 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :Hakkapeliitta 5
Ширина :225
Профіль :50
Діаметр :17
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
RunFlat :RunFlat
Країна виробник :Фінляндія
Рік виготовлення шин :

Hakkapeliitta 5

Опис шини Nokian Hakkapeliitta 5


Зимова шипована шина Nokian Hakkapeliitta SUV, що випускається одним зі світових лідерів шинної індустрії, була створена спеціально для автомобілів підвищеної прохідності, включаючи новомодні в наші дні кросовери.

для симетричного спрямованого малюнка протектора шини був обраний вже традиційний для шин даної марки V-подібний дизайн. У центрі протектора розташовується широке поздовжнє ребро з трикутними краями. Це дозволило не тільки забезпечити шині чудову курсову стійкість, а й істотно поліпшило ефективність розгону і гальмування. Також в центрі протектора Nokian Hakkapeliitta SUV фінськими шинниками було розміщено безліч блоків, скомпонованих в два додаткових поздовжніх ребра. З одного боку за рахунок близького розташування один від одного блоків це дозволило збільшити площу плями контакту шини, а з іншого численні гострі кромки блоків поліпшили здатності шини долати снігові перемети. Також не можна не відзначити і особливу конструкцію плечових зон протектора, також складаються з окремих блоків. Дані блоки мають достатню висоту, щоб охороняти боковини шини від пошкоджень, а їх гострі кромки додатково підвищили здатність шини до подолання глибокого снігового покриву.

При виробництві даної шини використовується власна технологія шипування, що отримала назву Eco Stud System. Дана технологія являє собою цілий комплекс цікавих технічних рішень, що дозволяють встановити шип на строго певну глибину, забезпечити міцність установки, а також знизити рівень шуму. Крім того, сам шип має чотиригранну форму, що істотно поліпшило зчеплення шини на всіх напрямках при русі по обледенілій поверхні.

Основні особливості шини Nokian Hakkapeliitta SUV

-Чудова зчеплення на засніжених і зледенілих поверхнях, завдяки оптимізованому V-образним дизайну симетричного спрямованого малюнка протектора;
- широке центральне ребро з трикутними краями підвищило курсову стійкість, а також ефективність гальмування і розгону;
- велика кількість різноспрямованих S-образних ламелей і чотиригранна форма шипа додатково поліпшило зчеплення при русі на зледенілих поверхнях.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі