0

Nokian Hakka V 195/60 R15 88V

Код товару: 259642

Наявність: немає на складі

1 426 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :Hakka V
Ширина :195
Профіль :60
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

Hakka V

Опис шини Nokian Hakka V


Літні шини Nokian Hakka H і Nokian Hakka V мають однаковий, до деталей відточений малюнок протектора. Різниця між шинами полягає у використанні різних гумових сумішей і будові шини. Обидві шини оптимізовані, щоб працювати якнайкраще саме в своєму індексі швидкості H (210 км / ч) і V (240 км / ч). Конструкція більш швидкісної Nokian Hakka V жорсткіше, що робить шину більш спортивною. Нові знахідки і технічні рішення, використані в обох шинах, покращують безпеку при русі і зносостійкість.

Особливості шини Nokian Hakka V

- Асиметричний малюнок протектора (inside - outside) ефективно захищає від аквапланування і поліпшує керованість. Вузькі направлені канавки і спеціальні дренажні напрямні ефективно видаляють воду із зони контакту шини з дорожнім полотном. Шина Nokian Hakka H / V (205/55 R 16) виводить 43 літри води в секунду при швидкості руху 75 км / год і водяний подушці в 10 міліметрів.
- У протекторі використано гумова суміш "силікою», завдяки якій досягається, як відмінне зчеплення на мокрій поверхні, так і низький опір коченню.
- Оригінальна клиноподібна будова верхнього шару протектора разом з несиметричним малюнком протектора покращують одночасно, як властивості керованості, так і рух автомобіля на мокрій поверхні.
- Шини Nokian Hakka H і Nokian Hakka V акустично комфортні, малошумни. «Антишумові» височини та поглиблення у поздовжніх канавках протектора впливають на повітряні потоки і перешкоджають виникненню неприємного виючого звуку під час їзди.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі