0

Nokian Hakka C2 205/65 R16C 107/105T

Код товару: 273677

Наявність: немає на складі

3 596 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :Hakka C2
Ширина :205
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :107 (975 кг) / 105 (925 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :

Hakka C2

Опис шини Nokian Hakka C2


Назва шини Nokian Hakka C2 здатне ввести в оману, оскільки вона, не дивлячись на наявність знайомого протягом десятків років слова, призначена для експлуатації не взимку, а влітку на комерційній техніці невеликої вантажопідйомності. Ще однією ключовою особливістю цієї новинки від фінських шинників є виняткова пристосованість для експлуатації у важких умовах на дорогах поганої якості. Цілий ряд особливостей конструкції забезпечує їй навіть в таких умовах довговічність і надійність.

Два посилених подвійних поздовжніх ребра в центрі

Центральна частина протектора містить два поздовжніх ребра. Їх відрізняє нерозривний подвійна конструкція. Завдяки відсутності розривів на всьому своєму протязі ці протекторні елементи мають підвищену стійкість до динамічної деформації. Це властивість було суттєво посилено завдяки спеціальним трикутним опор, розташованим в поруч розташованих дренажних канавках. Практичним результатом використання таких рішень в дизайні протекторного малюнка стало значне поліпшення ряду експлуатаційних властивостей. Шина Nokian Hakka C2 демонструє чудову стійкість при здійсненні різких маневрів і в поворотах навіть в тих випадках, коли автомобіль максимально завантажений.

Посилений брекер

Слово Hakka невипадково було використано в назві даної моделі. Разом з ним вона запозичила у зимових легковантажних шин ряд технічних рішень. Одним з них є конструкція брекера, виготовлена з декількох сталевих кордів. На їх краях розташовуються спеціальні стріпси. Ці гумові накладки захищають брекер від пошкоджень. Крім того, при його виготовленні була використана більш гнучка сталева нитка, що в поєднанні з використанням прогресивних методів намотування дозволило істотно збільшити щільність корду. Це спричинило за собою підвищення міцності і стійкості брекера до деформації, в результаті чого підвищилася вантажопідйомність і паливна економічність.

Оригінальна конструкція обода

Значна частина надійності даної моделі забезпечується за рахунок оригінальної конструкції обода. Його верхня частина виготовлена з компаунда, стійкого до агресивного механічної дії, наприклад, до стирання.

У свою чергу, та частина обода шини, яка безпосередньо контактує з колісним диском, містить спеціальну порожнину. Всередині неї знаходиться кульковий наповнювач. Він оптимізує розподіл навантаження шини по колісному диску, забезпечуючи більш щільне прилягання до нього. Дана особливість, незважаючи на незначність використаних рішень, тим не менш, істотно покращує цілий ряд важливих експлуатаційних властивостей. Перш за все, це керованість, яка завдяки цьому стала більш стабільною і прогнозованою, а також знижений рівень шумів і вібрацій, низька ймовірність отримання шиною пошкоджень в процесі її монтажу на колісний диск.

Основні особливості шини Nokian Hakka C2

- унікальний склад компаунда Aqua Grip C надає шині низький опір коченню, підвищену стійкість до зношування, проколів і порізів, а також покращує зчіпні властивості на мокрих дорогах;
- широкі поперечні канавки в плечових зонах протектора у поєднанні з обємними поздовжніми каналами в його центральній частині роблять мінімальним ризик виникнення аквапланування навіть на високій швидкості;
- спеціальні трикутні підсилювачі на дні поздовжніх дренажних канавок, прилеглих до двох подвійним поздовжніх ребрах в центрі, покращують курсову стійкість, точність і швидкість виконання команд водія , підвищують вантажопідйомність, перешкоджають нерівномірного зносу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі