0

Nokian HAKKA BLUE 2 SUV 285/60 R18 116V

Код товару: 324583

Наявність: немає на складі

5 094 грн


сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :HAKKA BLUE 2 SUV
Ширина :285
Профіль :60
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :116 (1250 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2020

HAKKA BLUE 2 SUV

Опис шини Nokian Hakka Blue 2 SUV


Літня шина Nokian Hakka Blue 2 SUV призначена для кросоверів і позашляховиків. Є модернізованою версією однойменної "легковий" моделі, адаптованої з урахуванням збільшеного ваги автомобілів з повнопривідною трансмісією. Характеризується поліпшеними зчіпними властивостями на мокрому покритті і надійністю.

Міцні боковини

Однією з особливостей покришки є надійність. Вона багато в чому забезпечується за рахунок конструкції боковин. Вони виготовлені з гумової суміші з інтегрованими арамідними волокнами. Вони підсилюють міцність компаунда на розрив і розтягнення, завдяки чому забезпечується кращий захист від розривів і інших механічних пошкоджень.

Покращена стійкість до аквапланування

Дана модель стала однією з перших, де застосовуються ламелі Dry Touch 2 . У порівнянні з попередньою версією ці елементи стали довшими і мають нахил під більш гострим кутом. Це дозволило істотно підвищити інтенсивність відводу води в поздовжні дренажні канавки і разом з цим стійкість до аквапланування.

"Гібридний" компаунд

В протекторі шини використовується дві гумові суміші. Бігова частина виготовлена з компаунда, що володіє більшою еластичністю і теплопровідністю. Ці властивості покращують зчеплення на мокрому покритті і знижують опір коченню. У свою чергу, внутрішній шар протектора отриманий з менш еластичного компаунда. Він забезпечує захист від проколів і порізів, стабільна поведінка на високій швидкості і стійкість до нерівномірного зносу.

Чи не пропустити термін заміни

Центральне ребро протектора містить індикатор, що позначає його залишкову глибину в міліметрах, а також символ у вигляді краплі. Його зникнення означає, що на мокрому покритті необхідно пересуватися з особливою обережністю.

Основні особливості Nokian Hakka Blue 2 SUV

- призначена для кросоверів;
- посилені арамідними волокнами боковини;
- гібридний компаунд покращує зчіпні властивості на мокрому покритті, знижує нагрів і підвищує стабільність на великій швидкості; захищає від проколів і порізів;
- подовжені ламелі в центральній частині перешкоджають акваплануванню;
- цифровий і символьний індикатори на протекторі забезпечують візуальний контроль над зносом протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі