0

Nokian HAKKA BLACK 2 225/45 R18 95Y XL

Код товару: 322760

Наявність: на складі 8 шт.

5 079 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Nokian
Модель :HAKKA BLACK 2
Ширина :225
Профіль :45
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Фінляндія
Рік виготовлення шин :2021

HAKKA BLACK 2

Опис шини Nokian Hakka Black 2


Nokian Hakka Black 2 - легкова шина, призначена для літнього застосування, і виступає як новинка 2018 року. Модель відноситься до класу Ultra High Performance, яка відрізняється стабільністю своєї продуктивності при різних погодних умовах. Вона гарантує відточену керованість на високій швидкості і ефективність гальмування при здійсненні будь-яких маневрів.

Dynamic Grip

Нове покоління моделі відрізняється наявністю системи Dynamic Grip, яка відповідає за активну зчеплення. До її складу входить нова гумова суміш, новий дизайн протектора, а також спеціально розроблена багатошарова структура. У сукупності робота всіх компонентів дозволяє зберігати надійне зчеплення, як на сухому покритті, так і під час дощу, забезпечуючи чіткість керування транспортним засобом.

Специфіка протектора

У новинці використовувався асиметричний протектор, який позитивно позначився на точності управління, як при прямолінійному русі, так і при виконанні маневрів.

У центральній частині розташовуються широкі і жорсткі ребра, які відповідають за стабільність проходження прямих ділянок дороги. Доповнюють їх ламелі Hydro Canyon Grooves, які відповідають за мінімізацію аквапланування, відводячи водяні маси в кільцеві канавки з гладкою поверхнею. Така система є запорукою впевненого проходження мокрих ділянок дороги зі збереженням контролю за транспортним засобом.

Розробниками була врахована в шині і можливість безпечної їзди на великій швидкості по нерівних дорогах. Для цієї мети в зовнішній зоні плечей розташовуються пази непрямого типу, що роблять управління більш відточеним, а у внутрішній зоні - жорсткі блоки, які сприяють ефективному проходженню колійності та вибоїн.

їздовий комфорт

Для додання комфорту під час їзди (в тому числі і на високих швидкостях) в поздовжніх ребрах була застосована система Silent Groove. Вона являє собою напівсферичні порожнини, які виконують відразу кілька функцій.
- зниження шумового ефекту, як всередині автомобіля, так і зовні;
- охолодження поверхні покришки, що позитивно позначається на терміні експлуатації;
- зниження опору повітряним масам, покращуючи кочення і знижуючи паливні витрати.

Орієнтованість на швидку їзду

Для збереження експлуатаційних властивостей на високих швидкостях розробниками нової моделі була застосована спеціальна багатошарова структура, що витримує будь-які навантаження, а також особливий склад компаунда. В останньому полімерні сполуки мають міцну структуру, яка підвищує тягово-зчіпні властивості на різних покриттях, покращуючи ходимость шини.

Модель відрізняється і мінімізацією рівня опору коченню, що обумовлює зниження паливних витрат, роблячи покришку більш екологічною.

Основні особливості Nokian Hakka Black 2

- відноситься до класу Ultra High Performance;
- випускається в типорозмірах від 17 до 21 дюйма;
- орієнтована на водіїв, що віддають перевагу швидку їзду, забезпечуючи стабільність управління;
- відрізняється надійним зчепленням в будь-яку погоду, яке забезпечується цілим комплексом систем: новий компаунд, новий протектор, нове багатошарове будова;
- розроблялася протягом 3-х років з використанням сучасних технологій;
- в процесі розробки піддавалася численним тестам в різних лабораторіях світу (Швеція, Німеччина, Норвегія), що гарантує «чесність» заявлених характеристик;
- оптимізує витрати палива завдяки пониженому опору коченню.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі