0

BFGoodrich G-Force Stud 195/60 R15 92Q XL (шип)

Код товару: 352810

Наявність: немає на складі

2 651 грн


сума: грн.
Виробник :BFGoodrich
Модель :G-Force Stud
Ширина :195
Профіль :60
Діаметр :15
Сезон :зимова
Шиповка :шип
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :92 (630 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Рік виготовлення шин :

G-Force Stud

Опис шини BFGoodrich G-Force Studded


Шина BFGoodirch G-Force Studded - шипована зимова модель, яка гарантує прекрасну керованість і зчеплення в досить складних зимових умовах. Особливість даної шини в тому, що всі розробки, що застосовуються при її створенні, використані з метою задовольнити споживача. Вони досить «наочні».

Якщо уважно подивитися на протектор можна відразу оцінити характеристики шини: розподіл рівномірний блоків і шипів протектора забезпечує відмінне зчеплення під час старту, направлений малюнок протектора і центральна канавка забезпечують стійкість при русі, а велика кількість крайок просто «вгризаються» в дорожнє покриття при гальмуванні. Основні переваги шини BFGoodrich G-Force Studded полягають в тому, що вона відмінно себе веде на 3-х етапах руху: старті, гальмуванні і русі.

Шипи розташовані на кожному плечі в чотири лінії, забезпечують прекрасне зчеплення при початку руху. Використовувані шипи двухфланцеві і володіють збільшеною головкою. Діаметр фланця опорного шипа на різних ділянках змінюється, за рахунок такої форми він має більш надійне кріплення до гумі. Міцність кріплення до шини даного шипа на 30% більше стандартного однофланцеві шипа.

Основні особливості шиповану шини BFGoodrich G-Force Studded

- Бічні канали, які займають 95% ширини контактного плями, швидко виводять талий сніг, бруд і воду з плями контакту, зменшуючи ефект аквапланування;
- Збільшена товщина поперечного каналу від центру до краю, підвищує вивід води та снігу з плями контакту на 30%;
- 430 гострих кромок, які розташовані в центральному каналі, одночасно дію з шипами, що знаходяться в плечовій зоні, забезпечують відмінне зчеплення з різним дорожнім покриттям, як при прямолінійному русі, так при проходженні поворотів:
- Велика кількість ламелей в плечовій зоні і широкі поздовжні канали забезпечують підвищену прохідність ;
- Спеціально розташовані шипи на кожному плечі в 4-е лини підвищують зчеплення при старті, в результаті цього в дорожню поверхню встромлюють одночасно 6 шипів.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі