0

Firestone FireHawk SZ90 225/45 ZR18 95Y XL

Код товару: 265205

Наявність: на складі 12 шт.

3 700 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Firestone
Модель :FireHawk SZ90
Ширина :225
Профіль :45
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :2022

FireHawk SZ90

Опис шини Firestone Firehawk SZ90


Розробкою літньої шини Firestone Firehawk SZ90 займалися фахівці з Bridgestone, що пояснює наявність в ній цілого ряду характерних для японських покришок особливостей. Перш за все, це посилені боковини, що надає цій моделі надійність при експлуатації на поганих дорогах. Крім того, не можна не відзначити практично ідеальний баланс між усіма технічними характеристиками, що забезпечено за рахунок використання в конструкції шини передових технологій і нових матеріалів.

Висока продуктивність версій Run-Flat

Частина типорозмірів даної моделі створена з використанням технології Run-Flat, що дозволяє експлуатувати шину при повній втраті тиску всередині в результаті проколу або порізу. Навіть в таких умовах вона демонструє відмінне зчеплення і стійкість, але при швидкостях не більше 80 км / ч, дозволяючи подолати таку ж відстань. Дана здатність забезпечується за рахунок посиленої конструкції боковин, що зберігає вихідної форму шині, яка втратила герметичність. При цьому цілий ряд компонентів в складі гумової суміші перешкоджає підвищеного зносу протектора.

Абсолютний контроль над автомобілем в будь-яких умовах

Оскільки дана модель спочатку призначалася для найбільш потужних модифікацій легкових автомобілів, то не дивно, що при її розробці на використанні різних цікавих рішень не економили. Одним з них є дизайн плечової зони із зовнішнього боку протектора. Її відрізняють значні розміри і наявність безлічі блоків & amp; # 956; -образної форми. Укупі з посиленим брекером це надає шині відразу кілька важливих властивостей. Перш за все, це швидкі і точні реакції на повороти керма, а також вражаюча стійкість при здійсненні маневрів і проходження поворотів. Завдяки цьому, створюється відчуття абсолютного контролю над траєкторією руху автомобіля.

Основні особливості шини Firestone Firehawk SZ90

- шина призначена для найбільш потужних модифікацій легкових автомобілів;
- висока надійність на поганих дорогах завдяки посиленій конструкції боковин;
- спеціальні & amp; # 956; -образні блоки в плечовій зоні з зовнішньої сторони протектора забезпечують абсолютний контроль над траєкторією руху автомобіля;
- посилена конструкція брекера покращує курсову стійкість і стабільність зчіпних властивостей на великій швидкості.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі