0

Kormoran Extreme Stud 175/70 R13 82T (под шип)

Код товару: 328902

Наявність: немає на складі

1 641 грн


сума: грн.
Виробник :Kormoran
Модель :Extreme Stud
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Сербія
Рік виготовлення шин :2022

Extreme Stud

Опис шини Kormoran Stud


Зимова шина Kormoran Stud є однією з новинок відомого польського виробника. Розроблено фахівцями Michelin, якій сьогодні належить цей бренд, а випускається на підприємстві компанії Tigar, що також входить до складу французького шинного концерну. Модель характеризується привабливою вартістю і непоганими експлуатаційними характеристиками, помітно кращими, ніж у більшості конкурентів, що відносяться до цього цінового діапазону.

Шипи

Шина пропонується з шипами, встановленими в заводських умовах. При цьому використовується повністю автоматизоване обладнання. Це гарантує високу надійність їх установки. При цьому самі сталеві елементи виготовлені провідними в Європі німецькими і фінськими виробниками.

Схема розташування шипів була розроблена з використанням технологій компютерного моделювання. У процесі руху ними утворюється шість безперервних рядів, кожен з яких представляє собою «ланцюг протиковзання». Варто відзначити збільшену кількість сталевих елементів. У більшості типорозмірів протектор шини має більш ніж девятьма десятками шипів. Це дозволяє їй демонструвати на слизькому покритті зчеплення і керованість, які можна назвати відмінними.

Безліч ламелей

Крім шипів в складних зимових умовах надійне зчеплення досягається і іншими технічними рішеннями. Одним з них стали ламелі, розташовані на протекторі з високою щільністю. Дана можливість зявилася завдяки синусоїдальної формі цих елементів. Вона перешкоджає нахилу блоків в бічному напрямку при впливі на них поперечних сил прискорення. Збільшене таким чином кількість ламелей забезпечує пляма контакту численними зчіпними крайками. Сумарно протектор володіє декількома тисячами таких граней.

При цьому варто відзначити їх розташування під практично прямим кутом, щодо напрямку руху. Таким чином, розробники зуміли істотно поліпшити поздовжні зчіпні властивості, що підвищило ефективність роботи протектора при початку руху, наборі швидкості і гальмуванні, особливо на битій снігу і зледенілому покритті.

Збільшений термін служби

В процесі розробки шини багато уваги було приділено забезпеченню тривалого терміну служби. Для цього ними був використаний дуже простий, але в той же час ефективний спосіб. Шина оснащена протектором, глибина якого збільшена до 9 мм. У звязку з цим не можна не відзначити наявність в складі гумової суміші ряду компонентів, що перешкоджають абразивного і нерівномірного зносу. Крім того, в плечових зонах містяться масивні блоки, які в числі інших переваг забезпечують більш рівномірний розподіл зовнішньої навантаження по плямі контакту, що також знижує ризик передчасного стирання робочої поверхні протекторного шару.

Основні особливості моделі Kormoran Stud

- продумана система шипування за допомогою автоматизованого обладнання, що формує на протекторі шість безперервних рядів;
- підвищена щільність розташування ламелей, покращує зчіпні властивості на битій снігу і зледенілому покритті, а за рахунок перпендикулярного розташування формованих ними крайок підвищує ефективність роботи протектора при наборі швидкості і гальмуванні;
- збільшений експлуатаційний ресурс досягається глибиною протектора в 9 мм і особливостями дизайну його малюнка, який перешкоджає передчасному стирання

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі