0

Evergreen EW62 215/60 R16 99H XL

Код товару: 263942

Наявність: немає на складі

1 491 грн


сума: грн.
Виробник :Evergreen
Модель :EW62
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2020

EW62

Опис шини Evergreen EW62


Зимова шина Evergreen EW62 - оптимальний вибір для будь-яких легкових автомобілів, так як є найкращим прикладом поєднання підвищеної якості і доступній ціні. При розробці даної шини фахівці компанії постаралися врахувати можливі нюанси використання, і головний акцент зробили на максимальну стійкість і безпеку. Задля цієї параметрів довелося змінити структуру протектора і додати нові компоненти в гумову суміш.

Оптимізована гумова суміш

При створенні гумової суміші Evergreen EW62 основний упор був зроблений на підвищення еластичності при негативних температурах. Для цього використовувалася нова силика, яка дозволила добитися потрібної еластичності, що не втрачає своїх властивостей при перепадах температурних режимів. В результаті шина має відмінні зчіпні характеристики на будь-якій дорожній поверхні і прискорені відновні властивості. Це дозволило не тільки підвищити стійкість на будь-якому дорожньому покритті, але і зменшити навантаження на елементи підвіски, скоротивши витрати на її ремонт. Для підвищення зносостійкості застосовувався новий кремній, що підвищило термін служби шини. Знижений коефіцієнт кочення скоротив витрати під час руху і поліпшив стійкість на високих швидкостях.

Масивний дизайн протектора

Протекторний малюнок складається з масивних блоків, які мають гострі кромки. Вони підвищують зчіпні характеристики з різноманітним дорожнім покриттям. Центральний ряд подовжених блоків підвищує стійкість при прямолінійному русі, роблячи управління максимально чітким. Чотири глибоких безперервних каналу прискорено виводять з протектора бруд, воду і сніг, запобігаючи можливому аквапланування. Зиґзаґоподібні ламелі зменшують шум при їзді, створюють ефект "прилипання" на крижаному і засніженому покритті. Незвичайна форма каналів дозволила добитися швидкого самоочищення і прекрасної прохідності. Для підвищення стійкості при проходженні поворотів в плечовій зоні використовується більш товстий шар гуми.

Основні особливості шини Evergreen EW62

- оптимізована гумова суміш підвищила зчеплення з різним дорожнім покриттям і збільшила пробіг шини;
- великі протекторні блоки забезпечують прекрасну стійкість і підвищену прохідність;
- розгалужена система ламелей і каналів знижує шум при їзді і створює ефект "прилипання" на різної дорожньої поверхні.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі