0

Syron Everest 1 plus 175/65 R14 82T

Код товару: 315880

Наявність: немає на складі

876 грн


сума: грн.
Виробник :Syron
Модель :Everest 1 plus
Ширина :175
Профіль :65
Діаметр :14
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Україна
Рік виготовлення шин :

Everest 1 plus

Опис шини Syron Everest 1


Зимові нешиповані шини Syron Everest 1 є однією з останніх розробок цього не дуже відомого в нашій країні німецького шинного виробника. Дана модель спочатку створювалася для непередбачуваних країн Північної Європи і Скандинавії, проте, з оглядкою на території з більш помірним зимовим кліматом. В результаті вийшла шина, однаково добре підходить, як для міських умов, так і для заміських трас. При цьому модель випускається в декількох десятках розмірностей від 13 до 18 дюймів, що передбачає виключно широку застосовність не тільки на більшості сучасних легкових автомобілях, але і кросовери і мінівенах.

Дана модель оснащена протектором з класичним пятиреберний дизайном. При цьому конфігурація протекторного малюнка нагадує букву «V». Така побудова протекторних елементів є одним з найбільш типових і застосовується на більшості зимових шин. У центр протектора німецькі шинники помістили поздовжнє ребро, що відрізняється великою шириною і дуже жорсткою конструкцією. Завдяки такому рішенню, шина Syron Everest 1 демонструє відмінну курсову стійкість при русі на високій швидкості. Крім того, жорстке центральне ребро сприяє зменшенню часу реакції шини на поворот рульового колеса.

Також в центрі малюнка розташовується два ряди окремих блоків, виконаних у формі чотирикутника. Найбільш довгі межі цих блоків розташовані під значним кутом, щодо напрямку руху. Таке розташування було обрано з метою забезпечення високих тягово-зчіпних показників при русі по снігу. У той же час більш короткі грані розташовуються строго паралельно напрямку руху, що додатково покращує курсову стійкість.

Основні особливості Syron Everest 1

- V-подібний дизайн спрямованого симетричного малюнка прекрасно адаптований для руху, як по зимовим покриттям, так і по сухому і мокрому асфальту;
- Наявність в складі гумової суміші кремнийсодержащих компонентів дозволяє зберегти еластичність шини при низькій температурі, одночасно підвищивши при цьому стійкість протектора до стирання;
- Шестикутні ламелі покращують зчеплення , як на засніженій і обледенілій дорозі, так і на сухих покриттях;
- Рівномірний розподіл навантаження по плямі контакту і оптимізоване розташування протекторних блоків забезпечують високий рівень комфорту при русі.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі