0

Sava Eskimo Ice MS 215/65 R16 98T

Код товару: 280642

Наявність: на складі 14 шт.

4 002 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Sava
Модель :Eskimo Ice MS
Ширина :215
Профіль :65
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :98 (750 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2023

Eskimo Ice MS

Опис шини Sava Eskimo Ice (нешіп)


Будучи недорогою моделлю від B-бренду зимова шина Sava Eskimo Ice володіє перед більш дорогими виробами від іменитих виробників цілу низку переваг крім привабливою вартості. Перш за все, це відмінні для даної цінової категорії зчіпні властивості, особливо на снігу і льоду.

Протекторний малюнок цієї шини, хоча і виконаний в широко поширеному V-образному дизайні, має цілий ряд оригінальних особливостей. Перш за все, це система «гак-ребро». Суть даного рішення полягає в спеціальній формі складеного поздовжнього ребра в центрі. Вона крюковідная, завдяки чому забезпечується додаткове зчеплення при прискоренні, а також курсова стійкість при русі по снігу.

Ще однією важливою особливістю конструкції цієї шини є мультирадіусного форма профілю її протектора. Вона підібрана таким чином, щоб при русі пляма контакту було максимально широким і довгим. Це робить розподіл зовнішнього тиску по ньому рівномірним, що, в свою чергу, позитивно позначається на керованості і передбачуваності поведінки шини.

Основні особливості шин Sava Eskimo Ice (нешіп)

- центральне поздовжнє ребро з системою «гак-ребро» підвищує керованість і зчеплення при розгоні;
- мультирадіусний профіль протектора розширює і подовжує пляма контакту, надаючи поведінки автомобіля передбачуваність і надійність;
- двошаровий протектор, у якого внутрішній шар жорсткіше зовнішнього, що поліпшує керованість на високій швидкості і зчеплення при низьких температурах зовнішнього середовища;
- збільшена глибина протектора забезпечує тривалий термін служби;
- скошені плечові зони і розширюються від центру протектора дренажні канавки підвищують стійкість до слешпленнінгу.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі