0

Michelin Energy Saver 215/60 R16 99T XL

Код товару: 296487

Наявність: немає на складі

5 061 грн


сума: грн.
Виробник :Michelin
Модель :Energy Saver
Ширина :215
Профіль :60
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :99 (775 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Італія
Рік виготовлення шин :2022

Energy Saver

Опис шини Michelin Energy Saver


Шина Michelin Energy Saver використовується для великого спектру автомобілів: сімейних, міських, мінівенів і купе. Шина допомагає зробити автомобіль, на якому вона встановлена, енергетично ефективними, зменшуючи витрати палива приблизно на 0,2 л на 100 кілометрів і, відповідно, зменшуючи викиди CO2. При розробці шини застосовувалося сучасне обладнання і передові технології, в звязку з цим модель має ряд незаперечних переваг: економить паливо, має високі показники безпеки, надійності і прекрасні експлуатаційні характеристики.

Спеціально створений протектор з оптимально підібраними елементами, дозволив добитися прекрасного зчеплення і управління. Два ряди блоків знаходяться в центрі шини Michelin Energy Saver забезпечують впевнену курсову стійкість і відмінну зворотний звязок.

Унікальні добавки в гуму підвищили зносостійкість і зчіпні характеристики. Три потужних каналу і велике число ламелей забезпечують відмінне видалення води з протектора, зменшуючи ефект аквапланування. Великі блоки, що знаходяться в плечовій зоні, допомогли добитися підвищеної стійкості при русі в поворотах, при цьому чудово захищають шину від зовнішніх пошкоджень. Спільне взаємодія унікальної системи ламелей і спеціальної гумової суміші зводять до мінімуму звуковий ефект при їзді. Не залежно від погоди шина дозволяє повністю контролювати дорожню ситуацію. Спеціальна конструкція каркаса і використання нейлонового корду підвищили надійність шини і здатність справлятися з збільшеними навантаженнями.

Дана шина отримала найвищий рейтинг в різних тестах, які були проведені Німецькій Автомобільної Асоціацією, найбільшим автомобільним європейським клубом. Згідно із цими тестами можна стверджувати, що дана модель поєднує в собі безпеку, енергоефективність і довговічність. Тому не варто дивуватися, чому дана шина користується такою великою популярністю у всьому світі.

Основні особливості шини Michelin Energy Saver

- знижена витрата палива, що підвищує термін окупності шини;
- знижений гальмівний шлях автомобіля, за рахунок чого підвищується безпека руху;
- збільшений термін експлуатації, за рахунок застосування кремнію і силики в гумової суміші;
- знижена маса, яка підвищили експлуатаційні характеристики автомобіля (гальмівні і швидкісні).

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі