0

Goodyear EfficientGrip 185/55 R15 82H

Код товару: 259466

Наявність: немає на складі

1 901 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :EfficientGrip
Ширина :185
Профіль :55
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Польща
Рік виготовлення шин :2020

EfficientGrip

Опис шини Goodyear EfficientGrip


Літня легкова шина Goodyear EfficientGrip є однією з найуспішніших спроб створити шину з поліпшеними показниками паливної економічності і збільшеним терміном служби. Дана модель, що випускається одним з лідерів шинної індустрії, проводиться в декількох десятках типорозмірів від 14 до 20 дюймів, що дозволяє використовувати цю шину на більшості сучасних моделей легкових автомобілів різного класу.

Ця шина є першою моделлю цього північноамериканського шинного гіганта, яка була створена за допомогою технології FuelSaving Technology, що обєднала в собі останні наукові досягнення. Завдяки унікальному поєднанню цілого ряду технологічних розробок, вдалося домогтися істотного зниження опору кочення шини, безпосередньо впливає на показники паливної економічності. Особливо слід відзначити полегшений каркас, спеціальний зменшує тепловиділення шар, новий склад гумової суміші, а також оптимізований виробничий процес. В результаті шина дозволяє значно економити паливо, зменшуючи тим самим обсяг викидів вуглекислого газу в атмосферу.

Знижений вага американської шини

Застосування в конструкції каркаса матеріалів нового покоління дозволило значно знизити вагу шини. У порівнянні з іншими моделями літніх легкових шин фахівцям компанії вдалося доїтися зниження ваги до 10 відсотків. Одним з основних переваг нових синтетичних матеріалів є їх більш легкий вага, що дозволило не тільки знизити опір кочення, а й призвело до зменшення тепловиділення шини. Ще одним конструктивним нововведенням став нижчий заворот каркаса і зменшена товщина боковини, за рахунок чого вдалося додатково знизити вагу шини, а значить, і опір кочення.

Технологія CoolCushion

Під цим терміном ховається новий запатентований термопластовий шар, який використовується в якості армуючого елемента, частково замінив фільтр сажі суміш, що широко використовується для зниження обсягів тепловиділення. Додатковий подканавочний шар дозволив не тільки зменшити обсяги тепловиділення, а й зіграв істотну роль в боротьбі з надлишковою вагою.

Як відомо, гумова суміш має великий вплив на основні експлуатаційні характеристики шини Goodyear Efficient Grip. Саме тому фахівці компанії з особливою ретельністю підбирали склад гумової суміші, розробка якого в більшості випадків вимагає багаторічних наукових досліджень в області матеріалів. В результаті вдалося отримати гумову суміш, що відрізняється не тільки наявністю в своєму складі полімерів останнього покоління, а й спеціальних зміцнювальних і структурують компонентів. Завдяки покращеній гумової суміші, вдалося досягти чудових показників збереження енергії, що, в кінцевому рахунку, призвело до зменшення опору кочення.

Дизайн протектора

Крім досягнення виняткових показників паливної економічності перед розробниками даної моделі стояло завдання забезпечити надійне і стабільне поведінку на різних типах покриття при збереженні високого рівня комфорту. Для цього протектор шини був оснащений асиметричним направленим малюнком протектора, що складається з пяти поздовжніх ребер. Також слід зазначити, що при розробці протектора широко застосовувалися засоби компютерного моделювання. Одним з найпомітніших результатів їх роботи стало оптимальний розподіл навантаження по плямі контакту, що дозволило значно знизити ймовірність виникнення нерівномірного зносу.

Як відомо, основний з фамільних рис всіх легкових шин цього виробника є висока стійкість до аквапланування. Для забезпечення цього показника протектор шини Goodyear EfficientGrip оснастили чотирма поздовжніми дренажними канавками, ефективно справляються з відведенням великого обсягу води із зони контакту.

На поверхні поздовжніх ребер розташовуються спеціальні багатофункціональні ламелі. Завдяки оптимальному розташуванню сформованих ними додаткових крайок зачеплення, забезпечується більш надійне зчеплення на різних типах покриття, включаючи покрите водою дорожнє полотно.

Що стосується показників зчеплення на сухому покритті, то їх високий рівень багато в чому забезпечується масивними плечовими зонами . За рахунок їх високої конструктивної жорсткості шина демонструє прекрасну стійкість і стабільність поведінки в різних режимах руху.

Ще одним компонентом, яким було приділено особливу увагу, є рівень шуму при русі. Його зменшення вдалося домогтися за рахунок оптимізованого нахилу протекторних блоків, а також розташування їх з різним кроком по відношенню один до одного. В результаті вдалося домогтися не тільки значного зменшення рівня шуму, але і звести до мінімуму ризик виникнення нерівномірного зносу.

Основні особливості шини Goodyear EfficientGrip

- Унікальна технологія економії палива, що дозволило за рахунок зниження ваги, застосування спеціального подканавочний шару і використання матеріалів нового покоління домогтися істотного зниження витрати палива і обсягів тепловиділення;
- Поліпшена гумова суміш, що має в складі кремнійсодержащіе компоненти і SRB-полімери, забезпечила прекрасну стійкість протектора до стирання, а також відмінне зчеплення на мокрій дорозі;
- Змінна розміщення протекторних блоків в поєднанні з оптимізованими кутами між ними дозволило істотно знизити рівень шуму.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі