0

Goodyear EfficientGrip Compact 175/70 R13 82T

Код товару: 264955

Наявність: немає на складі

2 921 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :EfficientGrip Compact
Ширина :175
Профіль :70
Діаметр :13
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Таїланд
Рік виготовлення шин :2022

EfficientGrip Compact

Опис шини Goodyear EfficientGrip Compact


Літня легкова шина Goodyear EfficientGrip Compact є однією з новинок північноамериканського шинного гіганта, що поповнила його лінійку так званих «енергоефективних» моделей. Її ключовою особливістю є протекторний малюнок, розроблений з урахуванням умов експлуатації на компактних легкових автомобілях, що, власне, і відображено в її назві. Крім цього, дана модель відрізняється наявністю більш легковажних матеріалів, що дозволило значно зменшити її вагу, а разом з цим опір кочення.

Короткий гальмівний шлях на сухій і мокрій дорозі

Одним з нововведень даної моделі є поява значної кількості додаткових кромок зчеплення, освіченими безліччю прямих ламелей. Вони формуються в момент зіткнення з поверхнею дорожнього полотна, від впливу якого ламелі розкриваються. Крім крайок зчеплення ці протекторні елементи створюють численні дренажні канавки, через які надлишки води відводяться із зони контакту назовні протектора, або в дві широкі поздовжні канавки, розташовані в центральній частині.

В їх конструкцію були також внесені певні зміни . Обидві поздовжні дренажні канавки мають округлий профіль, який підвищує ефективність відведення води із зони контакту.

Широке центральне ребро

Практично вся центральна частина протектора Goodyear EfficientGrip Compact зайнята дуже широким поздовжнім ребром. Цей елемент забезпечує шині масу важливих експлуатаційних показників. Перш за все, це знижене опір кочення, за рахунок якого шина демонструє відмінні показники паливної економічності. Крім того, за рахунок великої ширини поздовжнє ребро має відмінну стійкість до деформації, що, в свою чергу, забезпечує прекрасну курсову стійкість і швидкі реакції на повороти керма.

Основні особливості Goodyear EfficientGrip Compact

- шина спеціально створювалася для експлуатації на компактних легкових автомобілях;
- жорсткий каркас значно знижує опір кочення;
- прекрасна стійкість до аквапланування, завдяки двом широким дренажним канавкам з округлим профілем і безліч поперечних каналів, що забезпечує швидке і ефективне відведення води із зони контакту;
- короткий гальмівний шлях за рахунок додаткових кромок зчеплення, сформованих безліччю прямих ламелей;
- невелика вага, досягнутий за рахунок використання більш легких матеріалів нового покоління, істотно збільшив термін служби шини, знизивши при цьому опір кочення.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі