0

Kumho Ecowing es01 KH27 175/60 R15 81H

Код товару: 306436

Наявність: немає на складі

1 326 грн


сума: грн.
Виробник :Kumho
Модель :Ecowing es01 KH27
Ширина :175
Профіль :60
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :81 (462 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2019

Ecowing es01 KH27

Опис шини Kumho KH27 Ecowing ES01


Літня легкова шина Kumho KH27 Ecowing ES01 є однією з найуспішніших спроб південнокорейського виробника створити модель з чудовими показниками енергоефективності. При цьому вона призначена для самого широкого спектра сучасних компактних легкових автомобілів. Шина відрізняється продуманим підходом до формування розмірного ряду, який складається з декількох десятків типорозмірів з посадковим діаметром від 14 до 16 дюймів.

Оптимізоване опір кочення

В протекторному малюнку моделі Kumho KH27 Ecowing ES01 міститься досить багато рішень, властивих більше моделям, призначеним для комерційних автомобілів. Протектор відрізняється зменшеним до чотирьох числом поздовжніх ребер. Це дозволило значно знизити опір кочення, безпосередньо впливає на показники паливної економічності.

Короткий гальмівний шлях на мокрій дорозі

Кожне з чотирьох поздовжніх ребер є окремий ряд блоків, що містять безліч крайок. Завдяки тому, що вони розташовані практично під прямим кутом відносно напрямку руху, шина демонструє відмінні гальмівні властивості, особливо на мокрій дорозі.

Тихий і мякий хід

При русі ця шина демонструє низький рівень шуму і досить мякий хід. Цього вдалося домогтися завдяки двошаровій протектору і особливої симпатії до протекторних елементів. Нижній шар протектора виготовлений з більш жорсткої гумової суміші, що відрізняється підвищеною опірністю динамічної деформації, завдяки чому шина відрізняється підвищеною стійкістю при здійсненні маневрів. Верхній шар, навпаки, містить більш еластичну гумову суміш, завдяки чому протектор набагато краще демпфує удари від нерівностей на дорожньому полотні. Низький рівень шуму забезпечується багатокроковим розташуванням елементів протектора.

Основні особливості шини Kumho KH27 Ecowing ES01

- низький опір кочення, завдяки масивним розмірами протекторних ребер і мінімального відстані між окремими елементами;
- відмінне зчеплення на мокрій дорозі за рахунок відкритого дизайну симетричного ненаправленного малюнка протектора;
- високий рівень комфорту забезпечується багатокроковим розташуванням протекторних елементів і двошаровим протектором.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі