0

Goodyear Eagle Sport 185/60 R14 82H

Код товару: 279158

Наявність: немає на складі

1 530 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :Eagle Sport
Ширина :185
Профіль :60
Діаметр :14
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :82 (475 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Туреччина
Рік виготовлення шин :2021

Eagle Sport

Опис шини Goodyear Eagle Sport


Літня шина Goodyear Eagle Sport спочатку пропонувалася тільки на американському ринку. Продажі виявилися настільки успішними, що ця модель стала пропонуватися в багатьох інших країнах, включаючи Європу і Росію. Покришка відрізняється характерними для всієї «орлиною» лінійки рисами, демонструючи по-спортивному відточену керованість і хороше зчеплення на високій швидкості.

Збільшене пляма контакту

У порівнянні з попередньою моделлю ця шина володіє більш тривалим терміном служби. Це і поліпшення інших експлуатаційних властивостей багато в чому обумовлено збільшеними розмірами плями контакту. Його площа стала більше завдяки відразу декільком конструктивними особливостями. Одне з них - це оптимізована форма профілю протектора, яка також додало плямі контакту форму, близьку до прямокутної. Його площа збільшують численні блоки, більшість з яких має масивні розміри. Все це забезпечує шині відмінне зчеплення на сухій дорозі, а також рівномірний розподіл навантаження, що значно поліпшує керованість, надаючи її поведінки в складних ситуаціях надійність і прогнозованість.

Широкі плечові зони

Значна частина протектора припадає на плечові зони. Вони містять широкі поперечно розташовані блоки, які виконують кілька функцій. Перш за все, це забезпечення максимальної стійкості при маневруванні і гальмуванні. У блоках є ламелі, які з одного боку покращують зчеплення на мокрій дорозі, а з іншого - підвищують стійкість протектора до нерівномірного зносу.

Основні особливості шини Goodyear Eagle Sport

- асиметричний протектор з декількома функціональними ділянками;
- широкі плечові блоки надають стійкість при маневруванні, надійне зчеплення при поздовжніх прискорень;
- низький ризик аквапланування на будь-якій швидкості завдяки широким поздовжнім канавкам в центрі протектора.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі