0

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 285/35 R22 106W XL

Код товару: 325155

Наявність: немає на складі

12 474 грн


сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :Eagle F1 Asymmetric 3
Ширина :285
Профіль :35
Діаметр :22
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :106 (950 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :США
Рік виготовлення шин :2022

Eagle F1 Asymmetric 3

Опис шини Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3


Літня шина Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 є однією з новинок північноамериканського виробника. Від двох своїх попередників дана модель відрізняється поліпшеними характеристиками, для досягнення яких потрібно немало зусиль - 36 тисяч людино-годин і близько 330 тисяч кілометрів натурних випробувань. Крім того, при розробці цієї шини застосовувалися найсучасніші технології, про деякі з яких мова піде нижче.

Технологія «активного гальмування»

Одним з ключових нововведень даної моделі є технологія ActiveBraking. Її суть полягає в здатності шини збільшувати розміри плями контакту при гальмуванні. Вона забезпечується за рахунок оптимізованої конструкції протекторних блоків, які при поздовжніх прискорень змінюють свою форму заздалегідь певним чином. Це істотно збільшує розміри плями контакту, що, в свою чергу, поліпшує зчеплення при гальмуванні.

«Підсилювач зчеплення»

Ще однією технологією, яка була застосована при створенні цієї шини, є Grip Booster. Це компаунд, велика частина складу якого представлена силікою нового покоління. За рахунок цього компонента протектор буквально прилипає до дороги, максимально щільно облягаючи все її нерівності. Крім того, до складу гумової суміші входять спеціальні полімери. З їх допомогою забезпечується її однорідність, а також цілісність протектора при русі на високій швидкості. Ці речовини покращують його міцність на розрив.

Блискавичні реакції на повороти керма і довговічність

Незважаючи на дуже невелику вагу, шина має відмінну стійкість до динамічної деформації, зберігаючи незмінною свою форму навіть при сильному впливі різноспрямованих сил прискорення. У цьому цілком заслуга каркаса, цілком виготовленого з сучасних синтетичних матеріалів і відрізняється підвищеною жорсткістю. Така «підкладка» робить блискавичними реакції на повороти керма, а крім того, забезпечує більш рівномірний розподіл зовнішньої навантаження по плямі контакту. Це робить позитивний вплив, як на керованість, так і тривалість терміну служби шини.

Основні особливості моделі Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

- скорочений у порівнянні з попередніми моделями гальмівний шлях;
- поліпшує зчеплення, завдяки оптимізованої гумової суміші;
- висока оперативність управління і тривалий термін служби забезпечується жорсткою конструкцією каркаса.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі