0

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 275/35 R20 102Y XL FP ROF MOE

Код товару: 327981

Наявність: на складі 8 шт.

11 442 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Goodyear
Модель :Eagle F1 Asymmetric 2
Ширина :275
Профіль :35
Діаметр :20
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Омологація :MOExtended
RunFlat :RunFlat
Посилення :XL
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2022

Eagle F1 Asymmetric 2

Опис шини Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2


Шини Eagle F1 Asymmetric 2 - новітня розробка, призначена для надшвидкої їзди. Відповідає європейським стандартам якості і безпеки. Описувана модель, на думку багатьох російських і зарубіжних автомобільних видань - одна з кращих, представлених сьогодні. Збільшена площа торкання дорожньої поверхні (технологія ActivBraking) дозволяє зробити гальмування максимально швидким, що робить водіння балі безпечним і передбачуваним навіть на складних ділянках траси.

Випробування другого Goodyear Eagle F1 Asymmetric

Перш ніж Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 стала надходити до споживачів, виробник провів численні випробування. Для того щоб гідно оцінити ресурси і недоліки вироби, були обрані такі країни як Німеччина і Франція. Було отримано відмінний результат, що дозволяє піти далеко від суперників.

Шини Eagle F1 Asymmetric 2 показали однаково хороше управління як на вологій, так і на сухій дорозі. Крім того, продукт володіє кращими показниками опору вібрації. Уникнути багатьох неприємностей водієві укупі з новим складом гуми допоможе технологія «ActivBraking».

Особливості шини Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2



Надшвидкісні шини на відміну від своїх аналогів видозмінюються при різкому гальмуванні (розширюються блоки протектора), в результаті в рази покращується зчеплення з дорогою. Викид вуглекислоти і паливний витрата Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 знаходиться під строгим контролем технології «FuelSaving». Серед важливих особливостей шин «Goodyear» - порівняно невелика вага шини (за рахунок зниження обсягу каучуку в складі), покращена конструкція вироби, що дозволяє зменшити нагрів і вібрацію.

незрівнянний керованість навіть в поганих погодних умовах гарантує каркас, який має пересічні верстви (збільшується жорсткість при інтенсивній експлуатації). Маневрування по сухій дорозі робиться легше за рахунок нової формули силики. Спеціальний склад гуми Eagle F1 Asymmetric 2 (для спортивних автомобілів) дозволяє відчувати себе впевнено навіть під час пересування по мокрій дорозі. Відчути різницю зможе кожен водій, включаючи тих, хто не має великого досвіду керування транспортним засобом.

Виробником було враховано, в яких умовах будуть використовуватися автошини. При наборі високій швидкості виріб захистить аеродинамічний дизайн бічних поверхонь. Їзда на Asymmetric 2 практично безшумна завдяки оптимізованим шинним блокам. Рівномірний розподіл навантаження дозволяє продовжити термін експлуатації. Користувачами Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 стали такі відомі бренди як: Мерседес, Альфа Ромео, Феррарі і інші.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі