0

Hankook Dynapro HP2 RA33 265/70 R16 112H

Код товару: 270356

Наявність: немає на складі

4 860 грн


сума: грн.
Виробник :Hankook
Модель :Dynapro HP2 RA33
Ширина :265
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :112 (1120 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Угорщина
Рік виготовлення шин :2022

Dynapro HP2 RA33

Опис шини Hankook RA33 Dynapro HP2


Літня легкова шина Hankook RA33, як і її попередниця модель Dynapro HP, призначена для автомобілів підвищеної прохідності, що експлуатуються на дорогах переважно з асфальтовим покриттям. Крім цього, дана шина повністю відповідає новим європейським вимогам, які, зокрема, ввели нове маркування.

Високопродуктивна дренажна система

Дана модель відрізняється підвищеною стійкістю до аквапланування, яка забезпечується високопродуктивної дренажною системою. Шини Hankook RA33 Dynapro HP2 складається з чотирьох поздовжніх каналів, службовців свого роду накопичувачами, вода з яких виводиться назовні через безліч поперечних каналів. Вони при цьому розташовані під значним кутом відносно напрямку руху, що суттєво збільшує швидкість відводу від зони контакту надмірної вологи.

Жорстке ребро в центрі

З метою забезпечення високих показників курсової стійкості південнокорейські фахівці забезпечили протекторний малюнок додатковим поздовжнім ребром, що розмістився прямо по його центру. За рахунок відсутності будь-яких розривів на всьому своєму протязі цей протекторний елемент має високу стійкість до деформаційних змін. Завдяки цій здатності, шина відрізняється не тільки прекрасній курсовій стійкості на будь-якій швидкості, але і відточеною керованістю.

Спеціальні канавки в плечових зонах

Серед маси інших достоїнств у цієї шини неодмінно слід відзначити низький рівень шуму . Він забезпечується не тільки багатокроковим розташуванням протекторних елементів, а й спеціальними канавками, що розташувалися в плечових зонах протектора. Крім того, вони дозволили надати мякість ходу шини, який забезпечується більш щільним обляганням блоків плечових зон нерівностей на поверхні дорожнього полотна.

Основні особливості шини Hankook RA33 Dynapro HP2

- симетричний ненаправленої малюнок протектора оптимізований для руху по асфальтових дорогах;
- жорстке поздовжнє ребро в центрі забезпечує відмінну курсову стійкість на будь-якій швидкості, а також відточену керованість;
- багатокрокове розташування протекторних елементів в поєднанні зі спеціальними канавками в плечових зонах, що дозволило значно знизити рівень шумів і вібрацій.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі