0

Bridgestone Dueler H/T 687 225/65 R17 102H

Код товару: 322181

Наявність: немає на складі

5 672 грн


сума: грн.
Виробник :Bridgestone
Модель :Dueler H/T D687
Ширина :225
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :102 (850 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Іспанія
Рік виготовлення шин :2022

Dueler H/T D687

Опис шини Bridgestone Dueler H / T 687


Всесезонная легкова шина Bridgestone Dueler H / T 687, як і більшість продукції цього знаменитого японського виробника, володіє прекрасним поєднанням відмінних експлуатаційних характеристик. Завдяки цим якостям, багато автомобільні виробники використовують шину Bridgestone Dueler D687 для комплектації своїх автомобілів на складальних конвеєрах.

Ця шина адресована власникам тих позашляховиків, кросоверів і пікапів, хто пересувається переважно шосейними дорогами або міських дорогах з рідкими зїздами з асфальтового покриття на грунт.

При розробці конструкції і дизайну ненаправленного симетричного малюнка протектора інженери японської компанії активно застосовували технологію Uni-T. Ця технологія, завдяки широкому використанню засобів компютерного моделювання, дозволяє підібрати ідеальний баланс експлуатаційних характеристик, що вже протягом багатьох років є фірмовою рисою всієї продукції компанії Bridgestone. Однак технологія Uni-T не є панацеєю в створенні ідеальної шини для позашляховиків.

В арсеналі японських шинників є безліч технічних рішень, багато з яких прийшли зі світу королівських гонок Формула-1. Зокрема, інженери компанії вважали за краще використовувати S-образну схему побудови елементів протекторів, що дозволило забезпечити чудове зчеплення з поверхнею з низьким коефіцієнтом зчеплення в поєднанні з низьким опором кочення.

Кожне поздовжні ребро, розташоване в центральній частині протектора шини Bridgestone Dueler H / T 687 складається з двох рядів окремих блоків, віддалених один від одного на такій відстані, щоб забезпечити з одного боку велику площу плями контакту, а з іншого - високу ефективність видалення води, снігу і бруду з плями контакту.

Основні особливості Bridgestone Dueler H / T 687

- Відмінна збалансованість чудових експлуатаційних характеристик, завдяки широкому використанню технологій компютерного моделювання;
- S-подібний малюнок протектора забезпечує чудові характеристики зчеплення і керованості в будь-яких дорожніх умовах;
- Низький рівень шуму за рахунок зиґзаґоподібних водоот водних канавок;
- Стійкість до аквапланування, завдяки високій ефективності водовідвідної системи протектора

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі