0

Bridgestone Dueler A/T 694 275/70 R16 114S

Код товару: 343027

Наявність: немає на складі

7 686 грн


сума: грн.
Виробник :Bridgestone
Модель :Dueler A/T 694
Ширина :275
Профіль :70
Діаметр :16
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Пд (180 км / год)
Індекс навантаження (кг) :114 (1180 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2023

Dueler A/T 694

Опис шини Bridgestone Dueler A / T 694


Всесезонная легкова шин Bridgestone Dueler A / T 694 призначена для позашляховиків, пікапів і кросоверів, експлуатація яких повязана з частим відвідуванням бездоріжжя. Про універсальності застосування даної шини говорить приставка A / T в її назві, що означає All Terrain, тобто ця модель чудово підходить для пересування, як по дорогах з твердим покриттям, так і по пересіченій місцевості. Широка лінійка типорозмірів, що налічує більше двох десятків варіантів, дозволяє встановлювати дану модель на більшість моделей сучасних легкових автомобілів підвищеної прохідності з посадковим діаметром коліс від 15 до 17 дюймів.

Дизайн протектора

Оскільки японські шинники намагалися забезпечити шині прекрасні експлуатаційні характеристики, як при русі по швидкісному шосе, так і на бездоріжжі, то дана модель отримала універсальний протектор S-образним симетричним ненаправленим малюнком, що відрізняється агресивним дизайном. Протекторний малюнок Bridgestone D694 повністю відповідає останнім тенденціям шинної індустрії і оснащений пятьма поздовжніми ребрами, кожне з яких представляє собою ряд окремих блоків. Завдяки потужним розмірами і конфігурації блоків, що буяє численними гострими гранями і кутами, забезпечується зчеплення в різних напрямках, як на бездоріжжі, так і на шосе. При цьому ненаправленої малюнок протектора є гарантією збереження однакових тягово-зчіпних характеристик при русі в обох напрямках, що істотно розширило можливості шини на бездоріжжі. Крім того, при розробці протектора було використано цілу низку інноваційних технологій.

3D Block

Застосування сучасних цифрових засобів розробки дозволило ще на етапі проектування змоделювати блоки тривимірної конструкції. Такі блоки стійкіше протистоять деформації, що виникає при русі по твердій поверхні на високій швидкості, що дозволило істотно поліпшити характеристики керованості.

Технологія Flare Sipes

Під цим технічним терміном ховається особливий вид ламелей, яким оснастили протектор даної моделі. Їх конструктивна особливість полягає в тому, що в міру зносу протектора довжина ламелей поступово збільшується. Це дозволяє зберігати показники зчеплення на мокрій дорозі на практично первісному рівні протягом всього термін служби шини.

Моделювання плями контакту

Сучасні технології компютерного моделювання надають можливість ще на етапі проектування отримувати тривимірне зображення передбачуваних відбитків протектора на різних типах покриття. Наприклад, більш чіткий відбиток протектора на бруду є гарантією того, що шина в майбутньому буде володіти неабиякими здібностями на бездоріжжі. В даному випадку малюнок протектора шини Bridgestone Dueler A / T 694 підібраний, виходячи з результатів моделювання відбитків саме на бездоріжжі.

Технологія CSC-Block

Це технологічне нововведення полягає в спеціальній конфігурації протекторних блоків, яка сприяє більш рівномірному розподілу навантаження по плямі контакту. Завдяки цьому, вдалося поліпшити зчеплення шини на сухому покритті, а також підвищити її довговічність, за рахунок низької ймовірності виникнення нерівномірного зносу.

Технологія CTDM II

Дана технологія являє собою метод компютерної оптимізації конструкції шини, який у другому поколінні використовує покращений алгоритми математичних розрахунків. Це дозволило знизити рівень шумів, що генеруються шиною при русі, а також створити агресивний дизайн протектора, що забезпечив даної моделі універсальність застосування.

Основні особливості моделі Bridgestone Dueler A / T 694

- Боковини O-Bead II, виконані у формі літери «О» забезпечують високий рівень комфорту при маневруванні і при русі на високих швидкостях;
- Протекторні блоки, отримані в результаті технології CSC-Block, відрізняються рівномірною твердістю конструкції, що забезпечує чудову стабільність поведінки шини, як при прямолінійному русі, так і в поворотах;
- Тривимірні кромки протекторних блоків дозволяє збільшити глибину проникнення протектора в грунт, що дозволило добитися прекрасної керованості на снігу, піску та бруду;
- Агресивний S-подібний дизайн ненаправленного малюнка протектора, отриманий за допомогою цифрових засобів розробки, дозволяє шині демонструвати неабиякі експлуатаційні характерис тики, як при русі по шосе, так і на пересіченій місцевості;
- Особливі ламелі Flare Sipes в міру зносу протектора стають довшими, що дозволяє зберігати тягово-зчіпні показники на мокрих покриттях на початковому рівні протягом всього терміну експлуатації шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі