0

Cooper Discoverer S/T MAXX 265/65 R17 120/117Q (под шип)

Код товару: 323891

Наявність: на складі 12 шт.

7 925 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Cooper
Модель :Discoverer S/T MAXX
Ширина :265
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :Q (160 км / год)
Індекс навантаження (кг) :120 (1400 кг) / 117 (1285 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :США
Рік виготовлення шин :2023

Discoverer S/T MAXX

Опис шини Cooper Discoverer S / T Maxx


Шина Cooper Discoverer S / T Maxx - це новинка всесезонного типу, яка створена на основі нової технології Armor-Tek3. Це тришарова конструкція, яка дозволяє досягти не тільки високого ступеня стійкості автомобіля в різних погодних умовах, але і значно збільшити термін експлуатації шини.

Особливістю даної шини є особливий склад гуми, який має високий рівень міцності. Крім того, така гума має високий рівень зносостійкості, що гарантує мінімальний знос навіть в умовах інтенсивної експлуатації.

Фахівцями компанії був розроблений спеціальний протектор, який гарантує стійку поведінку автомобіля на будь-яких дорожніх поверхнях. Крім того, він має естетично привабливий вигляд, який надає автомобілю додаткову «агресивність».

Особливості шини Cooper Discoverer S / T Maxx

Cooper Discoverer S / T Maxx - призначена для позашляховиків і кросоверів. Це говорить про те, що вона здатна витримувати значні навантаження і при цьому не змінювати своїх експлуатаційних якостей.

Виробник випускає кілька типорозмірів в діапазоні від R16 до R18. Це дозволяє використовувати такі шини на більшості сучасних позашляховиках і кросовери світових виробників.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі