0

Cooper Discoverer M+S 2 235/65 R17 108T XL (под шип)

Код товару: 265134

Наявність: немає на складі

3 951 грн


сума: грн.
Виробник :Cooper
Модель :Discoverer M+S 2
Ширина :235
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :108 (1000 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Рік виготовлення шин :

Discoverer M+S 2

Опис шини Cooper Discoverer M + S 2


Новинкою від компанії Cooper стали шини Cooper Discoverer M + S 2, які прийшли на зміну попередньої моделі Cooper Discoverer M + S. Вони призначаються для використання на автомобілях з повним приводом (позашляховики) в зимових умовах.

Представляємо вашій увазі типорозмір R15, який підходить для широкого спектру автомобілів, в тому числі для Land Rover Freelander, Nissan Murano, Range Rover Discovery, Volkswagen Touareg і ряду інших.

Шини Cooper Discoverer M + S 2 мають особливу структуру протектора, яка дозволяє збільшити стійкість автомобіля навіть на засніжених дорогах і в умовах ожеледиці. Відзначимо, що протектор має гострі кромки, які дозволяють поліпшити проходження засніжених ділянок дороги, але при цьому не позначаються негативно на площі зчеплення.

Особливість шини Cooper Discoverer M + S 2

Відмінною особливістю шин Cooper Discoverer M + S2 є глибина канавок протектора.

Вона дозволяє навіть при інтенсивному зносі зберігати шинам свої експлуатаційні характеристики. Крім того, шини мають систему самоочищення, яка особливо актуально в умовах сильної засніженості доріг. Важливим доповненням є канавки зигзагоподібної форми, які дозволяють використовувати даний вид шин і на мокрому покритті.
Cooper Discoverer M + S 2 також мають високий рівень шумопоглинання, що робить рухи автомобіля більш тихим.

Використання кварцового піску при виробництві гуми для Купер Discoverer M + S 2 дозволяє значно збільшити термін їх служби і зробити більш ефективними в зимових умовах.

у даній моделі є можливість установки шипів, які надають додаткову стійкість, а також підвищують керованість автомобіля на зледенілих і засніженій дорогах.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі