0

Cooper Discoverer HTS 235/60 R18 109V

Код товару: 380179

Наявність: на складі 4 шт.

4 301 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Cooper
Модель :Discoverer HTS
Ширина :235
Профіль :60
Діаметр :18
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :103 (875 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2022

Discoverer HTS

Опис шини Cooper Discoverer HTS


Експлуатаційні властивості літньої шини Cooper Discoverer HTS підібрані з урахуванням конструктивних особливостей і характеристик середньо-, повнорозмірних легкових автомобілів. Відрізняється хорошим балансом експлуатаційних властивостей, одночасно демонструючи стабільність зчеплення, надійне прогнозована поведінка в складних умовах, плавний хід і акустичний комфорт.

Протекторний малюнок відрізняється спрямованим несиметричним розташуванням елементів. Для такого дизайну характерно збільшена чисельність блоків, з яких сформовано два функціональних ділянки. Розташовані з внутрішньої сторони елементи утворюють дуже протяжні поперечні кромки, які покращують роботу протектора при прискоренні і гальмуванні. Зовнішня сторона протектора відрізняється масивністю блоків і наявністю вузьких ребер, жорстко зєднують їх в групи по два елементи в кожній. Такий дизайн при прямолінійній русі підвищує стійкість, особливо на великій швидкості, а також швидкість і точність реакцій шини на дії водія.

Шина відрізняється дуже високою стійкістю до аквапланування. Багато в чому це обумовлено збільшеною кількістю дренажних канавок і їх розташуванням. Значна їх частина спрямована проти руху, що дозволяє використовувати для відводу води обертання колеса. Крім того, протектор забезпечений ламелями, які додатково підсилюють зчеплення на мокрому покритті.

Основні особливості Cooper Discoverer HTS

- протекторний малюнок з несиметричним розташуванням блоків ефективний в будь-яких умовах;
- низький ризик аквапланування завдяки численності дренажних канавок;
- велика кількість ламелей забезпечує пляма контакту гострими зчіпними крайками.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі