0

Kumho Crugen HP91 225/60 R18 104H XL

Код товару: 359323

Наявність: немає на складі

4 575 грн


сума: грн.
Виробник :Kumho
Модель :Crugen HP91
Ширина :225
Профіль :60
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :104 (900 кг)
Тип транспортного засобу :позашляховик
Посилення :XL
Країна виробник :Корея
Рік виготовлення шин :2023

Crugen HP91

Опис шини Marshal HP91


Літня шина Marshal HP91 є точною копією Kumho Crugen HP91, яка спочатку створювалася для північноамериканського ринку. Саме з цієї причини дана модель, що відноситься до категорії High Performance, характеризується, перш за все, комфортом, який не заважає їй демонструвати відмінну керованість.

Протектор з функціональними зонами

Південнокорейські шинники розробили для цієї моделі протектор, асиметричний дизайн якого містить три функціональні зони. Володіючи різними характеристиками, вони взаємодіють один з одним, доповнюючи і підсилюючи різні експлуатаційні властивості.

Плечова зона з зовнішньої сторони

В цій частині протектора містяться подовжені поперечні блоки. Між ними є спеціальні перемички. Це поліпшує зчеплення при поворотах, а також створює у водія відчуття абсолютного контролю над автомобілем за рахунок швидких і точних реакцій на його дії.

Плечова зона з внутрішньої сторони

Розташовані тут блоки також мають жорстку механічну звязок між собою за допомогою перемичок. Від аналогічних елементів з протилежного боку протектора вони відрізняються тонкими ламелями. Вони підвищують зчіпні властивості на скількох від дощу покриттях, взаємодіючи з рядом розташованими дренажними канавками.

Центральна частина

Ця функціональна зона являє собою три поздовжніх ребра, що мають численні ламелі і канавки, які підвищують зчеплення на мокрій дорозі. Ці елементи прорізані на різну глибину, що збільшує стійкість ребер до деформаційних змін. У свою чергу, ці протекторні елементи набагато краще забезпечують стабільну поведінку автомобіля, особливо на великих швидкостях.

Основні особливості Marshal HP91

- асиметричний протектор з функціональними зонами;
- технологія C- Cut 3D оптимізує форму стінок поздовжніх каналів, що підвищує стійкість до аквапланування;
- спеціальна форма обода, що перешкоджає пошкодження обода колісного диска і самої шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі