0

Continental CrossContact ATR 245/65 R17 111H XL FR

Код товару: 293507

Наявність: немає на складі

7 705 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :CrossContact ATR
Ширина :245
Профіль :65
Діаметр :17
Сезон :всесезонна
Індекс швидкості (км / год) :В (210 км / год)
Індекс навантаження (кг) :111 (1090 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Чеська Республіка
Рік виготовлення шин :2023

CrossContact ATR

Опис шини Continental ContiCrossContact ATR


Ключовою особливістю річної шини Continental ContiCrossContact ATR є вивірений баланс між усіма основними експлуатаційними властивостями. Ця модель, призначена для позашляховиків, демонструє відмінну продуктивність на дорожньому покритті будь-якого типу, будь то асфальт або камянистий ґрунт, незалежно від погодних умов. Домогтися цього вдалося завдяки новітнім технологіям і матеріали, що додали шині виняткову ефективність.

Стійкість на високій швидкості і плавний хід

Протекторний малюнок шини, хоч і виконаний в нетрадиційному для Continental симетричному ненаправленим дизайні, розділений на кілька функціональних ділянок. Одним з них є центр протектора, де розташовується безліч блоків. Вони обєднані в групи по три елементи в кожній. Працюючи в єдиній «звязці», блоки забезпечують шині відмінну курсову стійкість на високій швидкості, плавний і тихий хід, а на ґрунтових покриттях - підвищені тягово-зчіпні властивості, що дозволяють впевнено рушати з місця і набирати хід.

скорочений гальмівний шлях

на відміну від центральної частини, де блоки обєднані в групи виключно розташуванням і своєю конфігурацією, аналогічні елементи в плечових зонах мають жорстку фізичну звязок один з одним, що забезпечується спеціальними перемичками. Вони значно знижують рухливість блоків, що, в свою чергу, підвищує ефективність їх роботи. Оскільки вони розташовані в плечових зонах, мають прямокутну форму і розташовані поперек напрямку руху, то найбільшою продуктивністю вони відрізняються при гальмуванні, а також при наборі швидкості і маневруванні. Саме в цих режимах руху на плечові зони виявляється найбільше навантаження. Крім того, слід зазначити велику відстань між цими блоками. На ґрунтових покриттях дана особливість значно збільшує тягово-зчіпних властивостей шини.

Ефективний захист від аквапланування

Досить відкритий дизайн протекторного малюнка, що містить безліч окремих елементів, обумовлює наявність у нього розвиненою дренажної системи. Німецьким шинникам вдалося додатково підвищити ефективність її роботи, використавши кілька ефективних рішень. Одним з них є надання дренажним канавкам зігнутої форми. Вона перешкоджає виникненню завихрень в потоці води, що підвищує інтенсивність процесу її виведення за межі зони контакту. Крім того, велика частина дренажних канавок направлено проти руху. Це також підвищує стійкість до аквапланування.

Тут також варто відзначити ще один компонент дренажної системи. Це ламелі, прорізані у всіх протекторних блоках. Вони відводять воду в дренажні канавки, додатково підсушуючи пляма контакту. При цьому утворені ними кромки ще більше підсилюють зчеплення в дощових умовах, перешкоджаючи ковзань при гальмуванні, початку руху і наборі швидкості.

Основні особливості Continental ContiCrossContact ATR

- шина призначена для використання на асфальтованих і грунтових дорогах в співвідношенні 50/50;
- блоки центральній частині протектора обєднані в групи, що покращує курсову стійкість і плавність ходу;
- жорсткі перемички між блоками в плечових зонах в поєднанні з їх масивними розмірами і поперечним розташуванням зменшує гальмівний шлях, поліпшує зчеплення при маневруванні, а також прохідність по грунтових покриттях.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі