0

Continental ContiWinterContact TS 810 185/55 R16 87T

Код товару: 376525

Наявність: немає на складі

1 756 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiWinterContact TS 810
Ширина :185
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :зимова
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :87 (545 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Франція
Рік виготовлення шин :2019

ContiWinterContact TS 810

Опис шини Continental ContiWinterContact TS 810


Зимова легкова нешипованная шина Continental ContiWinterContact TS 810 була спеціально створена для складних кліматичних умов європейських зим, яким притаманні значні і часті коливання температур близько нуля градусів. Дана шина, що відноситься до преміум-сегменту, випускається більше ніж в трьох десятках типорозмірах, починаючи від 185 / 65R15 і закінчуючи 225 / 45R17. Подібна ширина асортименту передбачає досить велику застосовність цієї шини до дуже багатьом сучасним моделям легкових автомобілів різного класу.

Оскільки шина призначена для експлуатації в самих різних умовах, то німецькі шинники вважали за краще оснастити її асиметричним направленим малюнком протектора. Завдяки цьому рішенню, вдалося домогтися відмінної універсальності. Протектор шини Continental ContiWinterContact TS 810 складається з чотирьох поздовжніх ребер, розділених широкими канавками. Велика ширина канавок і глибина малюнка дозволяє втискати в протектор багато снігу, що істотно поліпшує зчеплення з засніженою поверхнею.

Ще однією особливістю протектора даної моделі є комбінація декількох видів ламелей, кожен з яких призначений для певних умов. При цьому всі ламелі додатково оснащені спеціальними роздільниками, які не дозволяють їх стінок щільно замикатися в момент зіткнення з поверхнею дорожнього полотна. Це оригінальне рішення дозволило збільшити ефективність роботи дренажної системи шини при русі по снігу на 20%.

Ще одним нововведенням стала нова гумова суміш, спеціально створена для цієї моделі. До її складу увійшли полімери нового покоління, які істотно поліпшили основні характеристики шини при русі не тільки по снігу, а й по вологому асфальту. Включення до складу суміші активного технічного вуглецю підвищило геометричну стабільність протектора, що поліпшило курсову стійкість. Крім того, в складі гумової суміші зявилися реактивні смягчители, призначені для збереження еластичності шини на початковому рівні протягом всього терміну її служби.

Основні особливості шини Continental ContiWinterContact TS 810

- Оптимізований асиметричний дизайн спрямованого малюнка протектора дозволяє впевнено і безпечно рухатися в будь-яких погодних умовах;
- Комбінація з декількох видів ламелей, оснащених спеціальними роздільниками, забезпечує прекрасне зчеплення і чудові показники самоочищення протектора;
- Виняткові характеристики на снігу, завдяки збільшеному числу гострих крайок зчеплення.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі