0

Continental ContiSportContact 205/55 R16 91W

Код товару: 361793

Наявність: немає на складі

3 083 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiSportContact
Ширина :205
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :91 (615 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Німеччина
Рік виготовлення шин :2020

ContiSportContact

Опис шини Continental ContiSportContact


Літню легкову шину Continental ContiSportContact за рахунок її феноменальних експлуатаційних і споживчих якостей можна сміливо рекомендувати переважній більшості автолюбителів. Шина існує в кількох десятках найбільш популярних типорозмірах від 13 до 20 дюймів, що дозволяє встановлювати дану шину практично на будь-які моделі сучасних легкових автомобілів, починаючи від компактних міських малолітражок і закінчуючи найпотужнішими спортивними седанами і купе люксового класу.

Основною відмінною рисою даної шини є феноменальне за характером зчеплення з мокрою дорогою. Цього вдалося досягти, завдяки комплексному підходу в розробці дизайну симетричного малюнка протектора шини. Зокрема, вдалося забезпечити найвищу ефективність відведення води із зони контакту, завдяки застосуванню чотирьох поздовжніх канавок, що відрізняються великою глибиною і шириною. Для додаткового поліпшення водовідвідних характеристик протектор шини оснастили системою поперечних каналів.

Ще однією характерною особливістю шини Continental ContiSportContact по праву вважається виняткова курсова стійкість при русі навіть на дуже високих швидкостях, чого вдалося досягти завдяки наявності в центральній частині протектора жорсткого і цільної за своєю конструкцією поздовжнього ребра.

Конструкція плечових зон протектора розроблялася з урахуванням високих навантажень, випробовуваних шиною Continental CSC при проходженні поворотів на великій швидкості. Для цього німецькі шинні інженери істотно збільшили ширину плечових зон, використавши при цьому закруглений профіль. Це рішення істотно поліпшило надійність і стабільність при проходженні поворотів і підвищило за рахунок закругленого профілю плечових зон стійкість шини до нерівномірного зносу.

Основні особливості Continental ContiSportContact

- Жорстке і широке центральне ребро протектора забезпечило шині чудову курсову стійкість в різних режимах руху, а також блискавичний відгук навіть на найменший поворот керма;
- Феноменальна стійкість до аквапланування, забезпечена високою ефективністю дренажної системи протектора шини;
- Відмінне зчеплення з дорогою при проходженні поворотів, завдяки широким плечовим зонам.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі