0

Continental ContiPremiumContact 225/55 R16 95Y

Код товару: 324512

Наявність: немає на складі

3 651 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiPremiumContact
Ширина :225
Профіль :55
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :Y (300 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Рік виготовлення шин :

ContiPremiumContact

Опис шини Continental ContiPremiumContact


Автопокришки ContiPremiumContact відрізняється високими гальмівними якостями, у порівнянні зі звичайними автопокришками. У нормальних умовах при експлуатації шина ContiPremiumContact має вузьку поверхню, що захищає від аквапланування, при гальмуванні ж, вона має властивість розширюватися. за рахунок цієї властивості досягається поліпшення здатності перенесення гальмівних сил на асфальт.

Комфорт і безпеку при їзді забезпечується за рахунок асиметричного профілю шини ContiPremiumContact. Зовнішня плечова зона закрита і володіє твердим профілем, це гарантує стабільну поведінку при поворотах і досить точне рульове управління. За рахунок збільшення контактної поверхні при поворотах досягається поліпшення зчеплення з дорогою і поліпшені гальмівні характеристики. Закрита зовнішня зона плеча значно знижує шумовий рівень.

За всіх окружності середньої області протектора шини ContiPremiumContact проходять широкі канавки, що поєднуються з поперечними, гарантують оптимальний відведення води.

Уже багато років при виготовленні суміші протектора замість сажі в якості наповнювача використовується силика-суміш. Головною перевагою використання діоксиду кремнію є те, що він здатний вступати в зєднання з полімерами каучуку. І в підсумку силика-суміш значно зменшує опір коченню шини ContiPremiumContact, а також поліпшує зчеплення поздовжню стійкість при русі по мокрому дорожньому полотну.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі