0

Continental ContiPremiumContact 2 215/55 R17 94V

Код товару: 342981

Наявність: немає на складі

3 423 грн


сума: грн.
Виробник :Continental
Модель :ContiPremiumContact 2
Ширина :215
Профіль :55
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Франція
Рік виготовлення шин :2019

ContiPremiumContact 2

Опис шини Continental ContiPremiumContact 2


Continental ContiPremiumContact 2 високошвидкісна, сучасна, літня шина, яка чудово себе зарекомендувала. Вона спеціально розроблена для швидкостей понад 240 км / год. Модель має відмінну стійкість, як при прямолінійному русі, так і при проходженні різних поворотів, а також високий рівень безпеки і мінімальний шумовий ефект при русі.

Спеціально розроблений дизайн забезпечив прекрасне гальмування, відмінну стабільність руху і точну відповідь на управління. Застосування кварцу в гумової суміші дозволило добитися прекрасного поведінки на вологому дорожньому покритті, а використання кремнію в поєднанні з незвичайним контуром шини підвищили термін її експлуатації. За рахунок технічних нововведень шина значно відсуває межі швидкісного режиму.

Малюнок протектора має унікальну будову. Спеціально розроблені тривимірні канавки з досить крутими і плоскими боками забезпечують підвищене зчеплення з дорогою навіть в складних дорожніх ситуаціях. За рахунок цього нововведення, шина поводиться як котяча лапа, збільшуючи контактна пляма з дорожнім покриттям при гальмуванні. У процесі створення даної шини інженери компанії досягли певних успіхів. Автомобіль, взутий в дані шини відмінно протистоїть аквапланування на водяній подушці. Масивні поздовжні канали, що мають поперечні відводи, ефективно справляються з видаленням води з протектора. Шина Continental ContiPremiumContact 2 надає автомобілю відмінне управління, і при коченні вона видає мало шуму, за рахунок використання ромбовидного асиметричного протектора.

Дана шина оптимальне співвідношення якості і ціни. Це одна з основних причин, чому багато автомобілів середнього класу взуті в дану гуму. По завершенню виробництва шина проходить грунтовний контроль якості і відповідає всім світовим стандартам.

Основні особливості Continental ContiPremiumContact 2

- відмінна стійкість досягнута за рахунок масивних блоків у зовнішній частині протектора;
- мінімальний рівень шуму отриманий за рахунок зовнішнього закритого плеча і великої кількості ламелей;
- відмінне гальмування вдалося домогтися в результаті використання стріловидний канавок в центральній частині протектора;
- підвищений опір до перевантажень, які часто виникають на великих швидкостях, отримано шляхом спеціально розробленого посиленого каркаса.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі