0

Pirelli Cinturato P7 215/55 R17 94V

Код товару: 274301

Наявність: немає на складі

3 474 грн


сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :Cinturato P7
Ширина :215
Профіль :55
Діаметр :17
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :94(670кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Румунія
Рік виготовлення шин :2019

Cinturato P7

Опис шини Pirelli Cinturato P7


У 2009 році компанія Pirelli представила довгоочікувані шини P7. Літні шини Pirelli P7 Cinturato призначені для універсалів і седанів класу комфорт. У багатьох автомобілях Audi, BMW і Mercedes Benz шини встановлені в початковій комплектації.

У порівнянні зі своїми аналогами шини Р-7 зазнали координально змін. Новий дизайн надає шинам строгість і агресивність, найвищі виробничі технології роблять їх еталоном комфорту і безпеки. При виробництві шин в більшості своїй використані екологічно чистих матеріалів, про що свідчать іконки Ecoimpact.

У шинах Pirelli P-7 багато зроблено для кращого зчеплення з дорогою і збільшення міцності. Унікальні гібридні матеріали не допускають деформації шини, завдяки проекту STEP досягається максимальне зчеплення, а нанотехнології зумовлюють високу термічну стабільність і несприйнятливість до перепадів температур. Шумові характеристики шини в порівнянні з попередниками знижені на 30%.

Що таке проект STEP?

Мета даного проекту - збільшення безпеки, яку гарантує оптимізований профіль шини. Профіль робить шину більш міцною і надійною, що підсилює стійкість і зчеплення з дорожньою поверхнею.

Спеціальні компоненти, що входять до складу італійської шини Pirelli

Полімери - сприяють кращій стійкості автомобіля на мокрій дорозі .

Наночастки - запобігають состаривание гуми, а також забезпечують стабільний термічний рівень.

Головні переваги:
- оригінальна структура шин, яка забезпечує високий рівень надійності на великих швидкостях ;
- новий малюнок протектора, завдяки якому шина зношується рівномірно, що робить пересування плавним і комфортним;
- унікальні матеріали, які роблять шини надійними і зносостійкими;
- екологічність шин.

Експлуатаційні показники шини Pirelli P7 Cinturato

Шини Cinturato P7 від компанії Pirelli обєднують в собі безпеку, екологічність, задоволення від водіння і продуктивність. Мабуть, єдиним їх мінусом є обмеженість експлуатації в умовах морозу, а також на льоду і снігу. Новий малюнок протектора з чотирма поздовжніми канавками легко видаляє воду з шин під час дощу, а входить до складу шин суміш нанополімер поліпшує зчеплення з мокрою поверхнею. Широкий протектор шин, безперервні ребра і посилена боковина покращують якості автомобіля на сухій дорозі.

Зявившись на ринку в 2009 році, літні шини Pirelli P7 Cinturato миттєво завоювали лідерство серед покупців. Більшість провідних автомобільних компаній дали шинам найвищу оцінку. В даний час дані шини встановлюються в базовій комплектації на такі марки автомобілів як Alfa Romeo, Volvo, Audi, Mercedes Benz і ін.

Порівняння шини П7 Цінтурато з аналогами

Попередниками шин Cinturato Р7 є шини Cinturato P4, призначені для автомобілів міського типу з невеликим обємом двигуна, і Cinturato P6, що стали особливо поширеними серед седанів і універсалів. Модель Р7 відрізняється від своїх побратимів практично всім: від малюнка протектора до матеріалів, використаних в каркасі. Головними перевагами даних шин є низький опір кочення, використання нанотехнології і гібридних матеріалів, що виключають деформацію шини.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі