0

Pirelli Cinturato P1 185/65 R15 88T

Код товару: 263141

Наявність: на складі 8 шт.

2 812 грн

- +

сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :Cinturato P1
Ширина :185
Профіль :65
Діаметр :15
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :T(190км/час)
Індекс навантаження (кг) :88 (560 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Країна виробник :Туреччина
Рік виготовлення шин :2024

Cinturato P1

Опис шини Pirelli Cinturato P1 Eco


Шина Pirelli Cinturato P1 Eco створена для застосування на автомобілях маленького і невеликого розміру. В процесі розробки даної шини фахівцями компанії вдалося втілити в ній чотири ключові характеристики: задоволення від водіння, безпека, експлуатаційна гнучкість і увагу до екології.

При розробці шини застосовувалися сучасні передові технології і матеріали, в результаті вдалося домогтися зниження ваги на 15% і зменшити опору коченню на 25%. Також, шина володіє зниженим зовнішнім шумом на 1,5 дБ і шумом всередині салону на 1 дБ, що збільшило комфортність їзди. За рахунок своїх видатних експлуатаційних характеристик і екологічності, шина отримала високу оцінку найбільших автовиробників. Вона обрана в якості базової комплектації автомобілів BMW 1 series. Тим часом основна частина шин буде продаватися на вторинному ринку.

Спеціально розроблений протектор, що має три широкі поздовжні канавки, спільно зі спеціально підібраною системою ламелей, прекрасно видаляє воду із зони контакту, запобігаючи акваплануванню. Інноваційний склад гумової суміші спільно з оптимально підібраними елементами протектора забезпечує прекрасне зчеплення з дорожнім покриттям і підвищену зносостійкість. Високий індекс екологічності шина Pirelli Cinturato P1 Eco отримала за рахунок зниження витрати палива і зменшення звукового ефекту при русі. На всіх проведених тестах дана шина показала максимальні результати і завоювала нагороди на різних виставках.

Основні особливості Pirelli Cinturato P1 Eco

- відмінна керованість досягнута за рахунок застосування оптимально підібраних елементів протектора і використання спеціальної гумової суміші ;

- знижена витрата палива - в результаті використання в процесі виготовлення протектора новітніх матеріалів і застосування передових технологій;

- прекрасне опір акваплануванню - за рахунок трьох широких поздовжніх канавок і оптимальної системи ламелей.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі