0

Cachland CH-861 245/35 R19 93W XL

Код товару: 375156

Наявність: немає на складі

1 837 грн


сума: грн.
Виробник :Cachland
Модель :CH-861
Ширина :245
Профіль :35
Діаметр :19
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :93 (650 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2020

CH-861

Опис шини Cachland CH-861


Літня шина Cachland CH-861 призначена для компактних легкових автомобілів. Відрізняється збалансованими характеристиками, завдяки універсальному протектору.

Протектор з функціональними ділянками

Відмінною особливістю протекторного малюнка є розподіл елементів по декільком функціональним ділянкам. Кожна з них підсилює певні експлуатаційні властивості, доповнюючи дію один одного. Плечова зона з зовнішньої сторони містить широкі поперечні блоки. Вони перешкоджають ковзань при маневруванні і нерівномірного зносу, оптимізуючи розподіл навантаження по плямі контакту. У свою чергу, поздовжні ребра в центральній частині протектора знижують опір коченню, підвищують стабільність шини при прямолінійній русі на великій швидкості, а також надають швидкість і точність реакцій на дії водія. Внутрішня сторона протектора забезпечує покришці ефективність при поздовжніх прискорень.

Надійність на мокрому покритті

Значна частина поверхні протектора відведена під дренажні канавки. Найбільшим обсягом відрізняються чотири поздовжньо розташованих елемента. Це дозволяє шині з украй високою ефективністю відводити від плями контакту воду, перешкоджаючи тим самим виникненню аквапланування. Це властивість додатково посилюється численними ламелями і поперечними канавками, що направляють воду назовні протектора.

Акустичний комфорт

Шина характеризується низьким рівнем шуму. Це багато в чому досягається за рахунок дизайну протекторного малюнка. У плечовій зоні з зовнішньої сторони для цих цілей використовується вузьке суцільне поздовжнє ребро. Воно перешкоджає поширенню шуму від протекторних елементів в центральній частині. Крім того, вони розташовані щодо один одного зі значним зміщенням, що знижує ризик формування низькочастотних шумів і вібрацій.

Основні особливості Cachland CH-861

- асиметричний протектор з функціональними ділянками забезпечує шині збалансовані характеристики;
- надійне поведінку на мокрому покритті завдяки ефективній дренажній системі і гумової суміші з високим вмістом силіки;
- низький рівень шумів і вібрацій досягається розташуванням протекторних елементів зі значним зміщенням відносно один одного.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі