0

Pirelli Carrier 195/75 R16C 107/105R

Код товару: 304412

Наявність: немає на складі

4 149 грн


сума: грн.
Виробник :Pirelli
Модель :Carrier
Ширина :195
Профіль :75
Діаметр :16
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :R (170 км / год)
Індекс навантаження (кг) :110 (1060 кг) / 108 (1000 кг)
Тип транспортного засобу :легковантажної
Посилення :C
Країна виробник :Росія
Рік виготовлення шин :2021

Carrier

Опис шини Pirelli Carrier


Компанія Pirelli давно зарекомендувала себе, як виробник високоякісної шинної продукції, яка пройшла випробування на трасах Формули-1. І ось, цього літа Міланський науково-технічний центр представив кілька новинок, однією з яких стала шина Pirelli Carrier. Нагадаємо, що саме в цьому дослідницькому закладі ведуться розробки покришок для королівських автоперегонів Формула-1.

Pirelli Carrier - шина, призначена для легкогрузовго транспорту, що експлуатується в літній період. Перед своїм виходом на ринок, модель була ретельно протестована в різних країнах світу: Німеччина, Туреччина, Франція, Великобританія і т.д. Завдяки такому підходу виробникові вдалося досягти видатних характеристик, які в значній мірі поліпшили експлуатаційні властивості моделі.

Збільшений період експлуатації

Працюючи довгий час над створенням моделей для болідів Формули-1, фахівці Pirelli не з чуток знають про властивості довговічність і зносостійкості. Саме ці знання, а також новітні технології і були втілені в новій покришці для комерційного транспорту. До всього цього варто ще додати використання нового компаунда, в складі якого присутні сучасні полімери. У підсумку отримуємо шину, яка має період експлуатації, збільшений на 30%. А це в свою чергу значно знижує експлуатаційні витрати, вельми актуальні при використанні комерційного транспорту. На доказ цього компанія надала докладні тести, в процесі яких було пройдено даними покришками більше 3 млн. Км. Причому, використовувалися зовсім різні типи покриття. В результаті новинка може експлуатуватися в самих різних умовах зі збереженням своїх технічних характеристик.

Стійкість до навантажень

Завдяки особливому складу гуми шина Pirelli Carrier має властивості, що дозволяють їй витримувати значні навантаження, які нерідкі при використанні легковантажних автомобілів. При цьому, модель відрізняється зниженим опором коченню, а це вже є прямим свідченням економії палива. Що також вельми актуально при експлуатації комерційного транспорту.

Стійкість на важливому покритті

Спеціально розроблений рисунок протектора дозволяє шині прекрасно тримати дорогу за будь-яких погодних умовах. Особливо це стосується вологого покриття. Наявність 3-х поздовжніх каналів, а також спеціальна система ламелей додає покришці поліпшені властивості опору акваплануванню. У доповненні до цього складу компаунда забезпечує надійне зчеплення з дорожнім полотном.

Модельний ряд

На сьогоднішній день Піреллі Карріер має досить широкий типорозмірний ряд, що починається від діаметра в 14 і закінчується 17. З цього добре видно, що компанія цілеспрямовано йде до завоювання ринку в сегменті шин для комерційного транспорту. І поки їй це вдається. Адже, почавши продажу даної моделі тільки влітку 2014 року, вона змогла досягти чималих результатів, про що свідчить активність автовласників щодо придбання даної моделі.

Основні особливості шини Pirelli Carrier

- збільшений пробіг ан 30%, який досягається особливому компаунду - власна розробка компанії;
- впевнене протистояння ефекту аквапланування - досягається за рахунок наявності особливого протекторного малюнка , а також гумової суміші, що дозволяє впевнено контролювати автомобіль навіть на мокрій дорожній поверхні;
- скорочений гальмівний шлях на 10%;
- паливна економічність, що забезпечується зниженому опору кочення. Цей показник також гарантується особливим компаундом;
- широкий типорозмірний ряд, що дозволяє використовувати модель на більшості комерційного транспорту.

Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі