0

Maxxis Bravo HP-M3 235/55 R19 105V XL

Код товару: 283661

Наявність: немає на складі

2 546 грн


сума: грн.
Виробник :Maxxis
Модель :Bravo HP-M3
Ширина :235
Профіль :55
Діаметр :19
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :V (240 км / год)
Індекс навантаження (кг) :105 (925 кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Китай
Рік виготовлення шин :2019

Bravo HP-M3

Опис шини Maxxis HP-M3 Bravo


Літня легкова шина Maxxis HP-M3 Bravo призначена для тих позашляховиків і кросоверів, які експлуатуються виключно на асфальтованих дорогах. Саме на них нею демонструються всі її численні переваги, а саме відмінне зчеплення на сухому і мокрому покритті, високий рівень комфорту і дуже тривалий термін служби. Домогтися таких високих експлуатаційних характеристик стало можливим завдяки технологіям, які раніше використовувалися в гоночних шинах і довели свою чудову ефективність.

5-реберний ненаправленої протектор

Значна частина ефективності Maxxis HP-M3 Bravo забезпечується за рахунок протекторного малюнка. Його відрізняє «перевірений часом» дизайн з 5 поздовжньо розташованими ребрами. Кожен з цих елементів має масивні розміри і нерозривний конструкцію, що надає шині дуже стабільне і прогнозоване поведінка, особливо при русі на великій швидкості.

Підвищений вміст зчіпних крайок

Однією з характерних особливостей цієї моделі є підвищені тягово-зчіпні властивості. Вони забезпечуються, завдяки наявності великої кількості крайок зчеплення. Значна їх частина утворюється не блоками, а прорізаними в них ламелей, розташованих переважно поперечно і мають велику протяжність. Це дозволяє шині демонструвати дуже високу ефективність, як при прискоренні, так і при уповільненні. Особливо яскраво ці властивості проявляють себе на мокрій дорозі. В таких умовах ламелі не тільки утворюють безліч крайок зчеплення, але і відводять воду від плями контакту в одну з довколишніх дренажних канавок, покращуючи опірність акваплануванню.

Підвищена стійкість в поворотах Maxxis HP-M3 Bravo

ще однією відмінною рисою протектора цієї шини є дуже широкі плечові зон. Кожна з них являє собою ряд окремих блоків прямокутної форми. Укупі з їх поперечним розташуванням і наявністю в них декількох ламелей це вельми значно скорочує протяжність гальмівного шляху.

Низький рівень шуму

При русі ця шина відрізняється вельми гідним акустичним комфортом. Істотна його частина забезпечується за рахунок спеціальних поздовжніх ребер, розташованих в плечових зонах протектора. Вони перешкоджають поширенню шумів, що генеруються численними зчіпними крайками в центральній частині протектора. Що стосується блоків плечових зон, то їх гучність також була мінімізована за рахунок їх багатокрокового розташування відносно один одного.

Основні особливості

- шина призначена Maxxis HP-M3 Bravo для кросоверів і позашляховиків, що експлуатуються переважно на асфальтованих дорогах;
- дуже жорстка конструкція каркаса, пристосована для тривалого руху на високій швидкості, надає шині дуже стабільне і прогнозоване поведінка, а також підвищує опірність нерівномірного зносу;
- широкі плечові зони з численними масивним блоками покращують зчеплення в поворотах, забезпечує прозору зворотний звязок, оптимізує розподіл зовнішньої навантаження по плямі контакту, скорочує протяжність гальмівного шляху;
- численні ламелі збільшують в сотні разів кількість зчіпних крайок, а також перешкоджають виникненню аквапланування, за рахунок відводу води з плями контакту в одну з довколишніх дренажних канавок;
- високий рівень акустичного комфорту завдяки спеціальним шумоизолирующим поздовжніх ребрах в плечових зонах протектора.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі