0

Yokohama BluEarth-A AE50 235/40 ZR18 95W XL

Код товару: 277825

Наявність: немає на складі

3 121 грн


сума: грн.
Виробник :Yokohama
Модель :BluEarth-A AE50
Ширина :235
Профіль :40
Діаметр :18
Сезон :літня
Індекс швидкості (км / год) :З (270 км / год)
Індекс навантаження (кг) :95(690кг)
Тип транспортного засобу :Легковий
Посилення :XL
Країна виробник :Японія
Рік виготовлення шин :2022

BluEarth-A AE50

Опис шини Yokohama Bluearth AE50


Літня шина Yokohama Bluearth AE50 зовсім недавно була представлена японським виробником, проте це не завадило їй практично відразу стати популярною, причому по всьому світу. Ставлячись до лінійки «енергоефективних» моделей, вона відрізняється збільшеним терміном служби і підвищеною паливною економічністю. При цьому дані експлуатаційні властивості забезпечуються без шкоди керованості і зчеплення, що обумовлено використанням новітніх технологій і матеріалів.

Технологія Nano Blend

При розробці цієї шини широко застосовувалися технічні рішення, вже випробувані на попередніх моделях японської компанії. Однією з них є технологія Nano Blend. У даній моделі вона отримала свій подальший розвиток. Зокрема, було збільшено частку вмісту силіки, яка складає більше половини складу компаунда. Це дозволило істотно поліпшити зчіпні властивості на мокрих дорогах. Збільшити кількість силіки вдалося за рахунок застосування спеціальних полімерних зєднань, що забезпечують міцність міжмолекулярних звязків між усіма компонентами гумової суміші. Ще одним з них є апельсинове масло, додатково поліпшує міцність компаунда на розтягнення.

Відмінна збалансованість

Дана модель вигідно відрізняється збалансованістю експлуатаційних властивостей. Вона забезпечується за рахунок кількох технічних рішень. Одне з них - двошаровий протектор. Його нижній базовий шар виготовлений з жорсткого компаунда, який зменшує опір коченню і поліпшує керованість. У свою чергу, зовнішня сторона протектора відрізняється підвищеною еластичністю, що підвищує зчеплення на мокрих дорогах, надає плавність ходу і зменшує рівень шуму.

Плечові зони протектора відрізняються збільшеною товщиною компаунда. Укупі з їх дизайном це також знижує опір коченню, а також поліпшує зчеплення при маневруванні.

Основні особливості моделі Yokohama Bluearth AE50

- компаунд з підвищеним вмістом силіки, спеціальними полімерами і апельсиновим маслом покращує зчеплення на мокрій дорозі, забезпечує довговічність і цілісність протектора при високошвидкісному русі;
- двошаровий протектор зменшує витрату палива, забезпечує плавний і безшумний хід;
- збільшена товщина протектора в плечових зонах і оптимізована форма профілю надає поведінці автомобіля надійність і прогнозованість в будь-яких умовах.


Читати далі Сховати

інші шини в вашому розмірі